Valioliiga: Manchester United - Arsenal | Gunnersin tykki laulaa?

Julkaistu: 05.12.2018 09:06


Valioliiga: Manchester United - Arsenal | Gunnersin tykki laulaa?
Valioliiga | Manchester United - Arsenal | 22:00
Old Traffordilla on tarjolla kutkuttava näytös, kun kovakuntoinen Arsenal saapuu haastamaan vähemmän vakuuttaneen Man Unitedin. Kun isännillä on vielä käsissään karmea loukkaantumissuma, The Special One Jose Mourinho saattaa jälleen joutua poistumaan tyhjin käsin Unelmien Teatterista.

ManU:lle 10,00 kerroin - Voita 200€!

Arsenal niputti Tottenhamin Lontoon paikallisessa komeasti 4-2. Voitto nosti Gunnersin jo neljänneksi ja hitaan startin jälkeen joukkue onkin yksi loppusyksyn kuumimmista Valioliigassa. Edes Mesut Özilin ajautuminen sivuraiteelle ei ole koitunut joukkueelle rasitteeksi. Tottenham-ottelussa vahvasti esiintyneet Alexandre Lacazette ja Aaron Ramsey lienevät tänään lähellä avauksen paikkaa. Granit Xhaka sai korttitilin täyteen Spursia vastaan ja on sivussa tästä.

Manchester Unitedilla puolestaan on äärimmäisen vaikeaa juuri nyt. Parin lupaavan voiton päälle tappio paikallisvastustaja Citylle ja kaksi tasuria heikkoja vastustajia vastaan on tappanut orastavan optimismin Old Traffordilla. Kaiken lisäksi United kärsii sellaisesta loukkaantumissumasta, ettei paremmasta väliä.

Mourinholla on täysi työ parsia säällinen avauskokoonpano tänään jalkeille. Erityisesti Punaisten Paholaisten alakerta näyttää todella kyseenalaiselta. Southamptonia vastaan käytössä oli yksi terve toppari ja nyt myös Phil Jones lienee sivussa alakerrasta. Myös keskikentältä ja hyökkäyksestä on puolikuntoisina useampi peluri, Paul Pogba henkisesti loukkaantunut ja Ashley Young pelikiellossa, joten isäntien iskukyky on korkeintaankin auttavaa tasoa.

Arsenalin rasitteena on lähinnä kova otteluruuhka, mutta pyörittelee ottelua miten päin tahansa niin kyllä Gunners tässä vierasvoiton selvästi yli kerran kolmesta nappaa.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Arsenal @3.03

Coolbet - Lue arvostelu

3.03

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.95

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.95

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.95

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

2.90

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.90

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

2.90

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.90

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan