Valioliiga: Manchester United - Cardiff

Julkaistu: 12.05.2019 10:25


Valioliiga: Manchester United - Cardiff
Valioliiga | Manchester United - Cardiff | 17:00
Unibet Unibet
Manchester United ei edelleenkään näytä hääviltä joukkueelta. Ole Gunnar Solskjaerin tulo manageriksi Jose Mourinhon tilalle toi hetkeksi peli-ilon ja voitot takaisin Unitedille, mutta loppukaudesta se on ollut taas se kehno ManU, joka on tullut viime kausilta tutuksi. Joukkueen ongelmat ovat paljon syvemmällä kuin vain managerissa.

Viimeisistä kymmenestä ottelustaan ManU on voittanut vain kaksi, eikä se ole pitänyt maaliaan puhtaana 14 viime otteluun. Paul Pogba on taas tyytymätön ja uutisten mukaan lähdössä muualle, huippukallis Alexis Sanchez on kehnompi kuin omat juniorit ja David de Geakin on alkanut hörppiä palloja omaan maaliin.

ManU on ilmeisesti edelleen maailman eniten taloudellista voittoa tekevä seura, ja se tarkoittaa, että kesällä käydään pelaajakaupoilla taas oikein tosissaan. Liikettä on varmasti kumpaankin suuntaan, kun Solskjaer rakentaa mieleistään joukkuetta.
Ole Gunnar Solskjaer on aikaisemmin hetken manageroinut Cardiffiakin, tätä varmaan harva muistaa. Se pesti loppui kuitenkin lyhyeen.
Tässä ottelussa Solskjaer saattaa antaa peliaikaa nuorille.

Cardiff jatkaa ensi kaudella Championshipin puolella. Sillä jo hetken näytti olevan mahdollisuudet säilyä sarjassa, kun Brighton aloitti megalomaanisen rämpimisen, mutta Cardiff ei kuitenkaan saanut sitten kiriä aikaiseksi. Cardiff on nyt kolmen tappion putkessa. Seitsemästä viimeisestä Cardiff on hävinnyt kuusi, ja neljässä näistä tappioista se on jäänyt nollille.

Ottelun kertoimet ovat noin 1.28 – 6.00 – 10.00. Tämä lienee kohdillaan, mutta siihen voisi päätöskierroksen betsin tuikata, että maaleja tulee alle 3.5. Cardiff on ankea hyökkäämään. United on päästänyt viime kotiotteluissa maaleja, mutta vastukset ovat olleet aivan eri planeeltalta, kuten Barcelona, Manchester City ja Chelsea. Unitedin kymmenestä viime kotiottelusta alle 3.5 maalin on mennyt kahdeksan.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

alle 3.5 maalia @1.85

Betfair - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.82

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.82

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.82

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.81

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.81

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

1.81

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan