Valioliiga: Manchester United - Everton

Julkaistu: 28.10.2018 09:09


Valioliiga: Manchester United - Everton
Valioliiga | Manchester United - Everton | 18:00
Manchester United on Valioliigassa vasta sijalla kymmenen. Se on kyllä heikkoa menoa futisjoukkueelta, joka tekee taloudellista voittoa eniten maailmassa. Ja osaa ManU käyttää rahaakin siirtomarkkinoilla, mutta jotenkin vain Jose Mourinhon kanssa supertähdet taantuvat kiukutteleviksi keskinkertaisuuksiksi.

Jonkinlaista valoa Unitedin taaperrukseen tuli kolmisen viikkoa sitten, kun ManU nousi kotonaan Newcastlea vastaan kahden maalin tappiolta 3-2 -voittoon. Perään ManU oli Chelsean kentällä 2-1 -johdossa aivan viime sekunneille saakka. Chelsean Barkley tasoitti yliajan kuudella minuutilla. Viimeksi ManU taas hävisi kotonaan, ottelu oli viikolla Mestareiden liigassa Juventusta vastaan.

Old Trafford ei ole enää vastustajille vaikea paikka pelata. ManU on voittanut vain kaksi liigaottelua neljästä kotikentällään. Toista oli Fergusonin aikana.

Jose Mourinho ei tule saamaan ManU:a nousuun. The Special One on riidoissa joukkueen tähtien kanssa ja peluuttaminen sekä pelitaktiikka tuntuvat olevan jääräpäistä. Jos puolustuksen kautta pelaaminen ei tuota tulosta, niin miksi joukkue aina vaan pelaa jähmeästi?
Ja jos Mourinho on koko uransa painottanut puolustuksen kautta pelaamista, niin miksi edes se ei suju nyt. Viimeisessä kolmessa ottelussaan ManU on antanut vastustajien laukoa 48 kertaa, ja näistä 19 on ollut maalia kohti.

Everton on voittanut kolme viimeistä Valioliigan otteluaan. Mainio brassi Richarlison pelasi viime ottelussa Crystal Palacea vastaan kärjessä, ja hän on varmasti hankala Unitedin puolustukselle. Richarlisonin takana islantilainen Sigurdsson on hyvä antamaan avaavia syöttöjä, ja taas on Unitedin puolustuslinja pulassa.

Vetomarkkina vielä jaksaa hieman uskoa Unitediin. Sen voitosta annetaan hieman päälle 1.70 -tason kertoimia. Nämä ovat pelikelvottomia, parempi laittaa tähän vastalause.

Yksi markkinoiden parhaita kierrätysehtoja - 90 päivää aikaa!


Suomalaisille uusi tuttavuus Bet90 tarjoaa 100€/100% ensitalletusbonuksen kaikille uusille pelaajille. Bet90 kuitenkin eroaa monesta muusta alan toimijasta, sillä heidän bonuksen kierrätysaika on peräti 90 vuorokautta, joten kiirehtiä ei tarvitse.
Bet90: Lunasta bonuksesi täältä

Pelivalintamme:

Everton +0.5 @2.28

Unibet - Lue arvostelu

2.28

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.23

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.23

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.23

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.22

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

2.20

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan