Valioliiga: Manchester United - Liverpool | Valioliigan herkkupala!

Julkaistu: 09.03.2018 13:22


Valioliiga: Manchester United - Liverpool | Valioliigan herkkupala!
Valioliiga | Manchester United - Liverpool | 14.30
LeoVegas LeoVegas
Kierroksen herkkupalassa kohtaavat Manchester United ja Liverpool.

Katso myös: 2x25€ ilmaisvedot!
MrGreen tarjoaa 2x25€ ilmaisvetoja ensitalletusbonuksena ja ne ovat täysin kierrätysvapaita.

Manchester United pääsee lähtemään Liverpool kamppailuun neljän ottelun tappiottomassa putkessa. United meinasi hävitä Crystal Palacelle, mutta onnistui kääntämään 2-0 tappioaseman 2-3 vierasvoittoon. Man United on yksi sarjan parhaista kotijoukkueista, kun se on hävinnyt vain yhden kotiottelun tällä kaudella. ManU:n kokoonpanossa ei muita merkittäviä poissaoloja ole paitsi Ander Herrera, joka on jo tovin ollut sivussa. Anthony Martialin pelikunnosta ei varmaa tietoa ole.

Liverpool höntsäili tiistaina 0-0 tasatuloksen Anfieldillä, kun Porto vieraili sen luona Mestarien Liigan toisessa osaottelussa. Liverpool on myös erinomaisessa iskussa eikä se ole hävinnyt viimeiseen seitsemään otteluun. Liverpool on päästänyt yllättävän paljon maaleja vieraissa tällä kaudella. Nyt se on onnistunut pitämään maalinsa puhtaana kahdessa edellisessä vierasottelussa, mutta liikaa on kolissut omassa päässä. Liverpoolilla ei juurikaan loukkaantumisia ole ja muun muassa Mohamed Salah huilasi lähes kokonaan tiistain ottelun.

Tämä ottelu on molemmille todella tärkeä eikä kumpikaan joukkue saisi hävitä. Liverpool on ollut tällä kaudella todella huono vieraissa isoja seuroja vastaan eikä tänään ole varaa samanlaiseen rämpimiseen. Old Trafford ei ole ollut historian saatossa helppo paikka Liverpoolille. Viimeisen 18 vuoden aikana Liverpool on hakenut vain viis voittoa Old Traffordilta. ManU on ollut viimeiset vuodet Jose Mourinhon alaisuudessa todella hyvä kotonaan isoja seuroja vastaan. Mielenkiintoinen ottelu tulossa!

Mr Green antaa todella kovan 9,00 kertoimen, että Lukaku ja Salah tekevät maalin ottelussa! Kerroiboosteriin pääset alla olevasta linkistä!
Pelaa tästä 9,00 kerroin otteluun Man United - Liverpool>>
Mr Green tarjoaa tällä haavaa netin parhaita kertoimia, ennen kaikkea Valioliiga-kohteisiin. Sivusto toimii muutenkin loistavasti ja mikäli rekisteröidyt Mr Greenille uutena asiakkaana nyt, saat myös 2x25€ ilmaisvedot - ilman kierrätysvaatimuksia. Voit tutustua sivustoon ja lunastaa 50€ ilmaisvedot ilman kierrätystä tästä >>Pelivalintamme:

Manchester United DNB (tasapeli ei vetoa) @1.94

Mr Green - Lue arvostelu

1.94

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan