Valioliiga: Manchester United - Newcastle

Valioliiga: Manchester United - Newcastle
Valioliiga | Manchester United - Newcastle | 17:00 | 11.9.2021
Kohde sulkeutuu: 11.09.2021 17:00
CR7:n paluu Old Traffordille. Vetoväkikin on mennyt kohusta sekaisin, ja antaa minikertoimia Ronaldon maalille.Manchester United on aloittanut Valioliiga-kauden melko hyvin. Kauden avauksessa Leeds sai kyytiä 5-1. Seuraavassa matsissa Southampton otti Unitedilta tasuripisteen, ja viimeksi United voitti Wolverhamptonin vieraissa 1-0.
Man Unitedin managerilla Ole Gunnar Solskjaerilla on jatkuvasti suuren seuran paineet niskassa. Viime kauden alkupuolella United oli heikko ja Solskjaer jatkuvasti kärkiehdokas seuraavaksi potkut saavaksi manageriksi. Loppukausi meni erinomaisesti, kauden 25 viimeisen matsin sarjataulukossa United oli selvä kakkonen Man Cityn jälkeen. Solskjaer saikin potkujen sijasta uuden, kolmen vuoden sopimuksen.

United on taas kauden alla panostanut uusiin pelaajiin. Raphael Varanen hankkiminen Real Madridista oli kyllä jättikauppa, Varane on yksi maailman parhaista toppareista. Samaten Jadon Sanchon ostaminen Dortmundista 85 miljoonalla eurolla oli huima kaappaus. Ja sitten vielä kaiken huipuksi itse Cristiano Ronaldo palasi Old Traffordille. Jos Solskjaer ei näillä palasilla saa tuotua pokaalia kaappiin, niin tyytymättömyys paisuu äärimittoihin.

Näin Twitterissä perjantai-iltana:Newcastle Old Traffordilla on sellainen ottelu, joka United on pakko voittaa tai heti aletaan puhua kriisin alusta. Newcastle aloitti kauden kahdella tappiolla, ensin West Hamia vastaan ja perään Aston Villaa vastaan. Viime kierroksella Newcastle sai otettua tasuripisteen Southamptonia vastaan.
Newcastle voisi olla vahva ehdokas kauden ensimmäiseksi kriisijoukkueeksi ja sen manageri Steve Bruce ensimmäiseksi potkut saaneeksi manageriksi. Bruce on yksiulotteinen manageri, joka tuskin keksii mitään uutta, jos joukkueen peli menee jumiin. Tällä hetkellä Bruce on useimmilla bookkereilla neljäntenä, kun listataan seuraavaa potkut saavaa manageria. Mikel Arteta toki on ylivoimainen ykkönen, mutta Bruce on seuraavassa ryhmässä.

Ronaldo tuo shown mukanaan


Tästä ottelusta on joka tapauksessa tulossa valtava mediasirkus. Ronaldo on mitä ilmeisimmin avauksessa, samaten kuin Sancho ja Varane. Unitedin PR-koneisto ja Englannin koko mittava media vetää kaiken irti CR7:n paluusta kotiin.
Unitedin joukkueesta sivussa ovat ilmeisesti Rashford, McTominay ja Fred, mutta kaikki tämä on tässä ottelussa sivujuoni.
Newcastlen joukkueesta Wilson taitaa olla sivussa. Dubravka, Shelvey, Fraser ja Andersson ovat varmasti sairastuvalla, ja ehkä myös Hayden, Darlow sekä Dummett.
Bruce tuonee kentälle joukkueelle tutuksi tulleen 3-5-2 -systeemin, jossa varmasti koko joukkueella on puolustusvastuu, eikä laidoilta lähdetä turhaan ylös surffailemaan. Tasuripiste olisi Newcastlelle iso voitto.


Unitedin voittokerroin on noin 1.20, eikä siitä sen enempää. Paras betsi otteluun löytyy siitä, että tekeekö Ronaldo maalin vai ei. Esimerkiksi Unibetilla Ronaldon maali saa kertoimeksi vain 1.49 ja se on varmasti liian vähän. Ei Ronaldo heti ole kentän kunkku, rankkarit hän tosin saa kyllä varmaan laukoa jo avausottelussaan. Unibetilla veto ”Ronaldo ei tee maalia” saa kertoimeksi 2.50 ja pitäähän sitä kokeilla.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Ronaldo ei tee maalia @2.5

Mr Green - Lue arvostelu

2.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.5

Hyödynnä 200% bonus 200€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.23

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders