Mestarien liiga: Manchester United - PSG

Julkaistu: 10.02.2019 15:59


Mestarien liiga: Manchester United - PSG
Mestarien liiga | Manchester United - PSG | 22:00
Mestarien liigassa alkaa tiistaina paljon odotetut neljännesvälierät ja mielenkiinto tiistain otteluissa kääntyy huippuotteluun Manchester Unitedin ja Paris Saint-Germainin välillä Old Traffordilla.

Neljännesvälierä parien julkaisun jälkeen PSG oli suuri ennakkosuosikki jatkamaan otteluparista jatkoon, mutta tämän jälkeen on kerennyt paljon asioita muuttumaan, sillä nykykuntoisen Unitedin pelaaminen Ole Gunnar Solskjaerin alaisudeessa on ollut todella vakuuttavaa. Joukkue on Solskjaerin alaisuudessa pelaamistaan 11 ottelusta napannut 10 voittoa ja tasapelin erittäin vakuuttavilla otteilla.

PSG on tutusti dominoinut Ranskan Ligue1:ssä mennen tullen, mutta joukkueen menetettyä Neymarin 23. tammikuuta pelatussa Ranskan cupin ottelussa Strasbourgia vastaan, jossa Neymar loukkasi jalkapöytänsä leikkausta vaativasti. Seuraavan kerran Neymar voidaan Mestarien liiga viheriöllä nähdä aikaisintaan 9. huhtikuuta starttaavissa puolivälierissä mikäli PSG onnistuu kukistamaan Manchester Unitedin. PSG menetti lauantain ottelussa Bordeauxia vastaan myös urugualaisen Edison Cavanin lasaretin puolelle. Lauantain ottelussa kolhuille joutuivat myös Marco Verratti ja Thomas Meunier, joiden pelaaminen tiistain ottelussa on vielä epävarmaa. Lisäksi Adrien Rabiot on jäädytetty PSG:n toimesta, koska keskikenttäpelaaja kieltäytyy allekirjoittamasta sopimuksen jatkamista.

Manchester Unitedilla sen sijaan on OGS:n alaisuudessa pyyhkinyt tosiaan mainiosti, joukkueen napattu 10 voittoa ja tasapelin, maalierolla 28:7. Unitedilta sivussa tiistain ottelusta ovat sivussa ainoastaan puolustajat Antonio Valencia, Marcos Rojo sekä Matteo Darmian, joiden tilalle paikkaajiksi on löytynyt Luke Shaw sekä Diogo Dalot.

Ottelu tulee olemaan todella tasainen, mutta ottaen huomioon Manchester Unitedin huippuvireen, kotiedun ja Mestarien liigan nälän lievien taantumavuosien jälkeen. Lisäksi kun huomioi PSG:n merkittävien poissaolojen tärkeyden joukkueelle (vaikka paikkaajina onkin mm. Draxler, Di Maria, Marquinhos etc) uskoo allekirjoittanut PSG:n lähtevän ennen kaikkea pitämään Old Traffordille oman maalin puhtaana Ranskassa pelattavaa kakkososaa silmällä pitäen. Näin ollen Manchesterin voitto & ottelun maalit alle 3,5 maalia kertoimella 3.65 maistuu peleihin.

Mestarien liiga: Manchester United - PSG

Pelivalintamme:

Kotivoitto & ottelun maalit alle 3.5 @3.65

Betsafe - Lue arvostelu

3.65

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

3.55

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.50

Helmikuun ajan paranneltu 150%/100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan