Mestarien liiga: Manchester United - Young Boys

Julkaistu: 27.11.2018 12:38


Mestarien liiga: Manchester United - Young Boys
Mestarien liiga | Manchester United - Young Boys | 22:00
Manchester United on kovin ailahteleva joukkue. Kolmisen viikkoa sitten se voitti vieraissa Juventuksen 2-1, ja se oli tulos, josta olisi ollut ylpeä jokainen joukkue. Viime viikonloppuna ManU sitten taas tuhnasi kotonaan maalittoman tasurin kehnon Crystal Palacen kanssa. Ja kun peli ei suju, niin manageri Mourinho syyttää pelaajia taistelutahdon puutteesta.

ManU on hyvin lähellä Mestareiden liigan jatkopaikkaa. Jos se tänään voittaa Young Boysit, ja Valencia ei voita Juventusta Torinossa, niin se varmistaisi Unitedille jatkopelit.
Victor Lindelöf sai kolhun Palace -ottelussa, ja tänään Eric Bailly ottanee hänen paikkansa topparina. Bailly on ollut Mourinhon epäsuosiossa, hän oli kokonaan kokoonpanon ulkopuolella Palacea vastaan.
Lukaku pelasi viikonloppuna, mutta jäi taas nollille. Se oli kalliin kärkimiehen 11 perättäinen United -ottelu ilman maalia. Mourinho saattaa jo olla niin tuskastunut, että joko Rashford tai Sanchez tulee aloituksessa kärkeen.

Sveitsiläinen Young Boys on lohkojumbo. Sen ainoa piste tämän kauden Mestareiden liigasta on tasuri kotona Valenciaa vastaan. Young Boys on ensimmäistä kertaa mukana Mestareiden liigan lohkovaiheessa. Viime kaudella se voitti maansa mestaruuden ensimmäistä kertaa 32 vuoteen. Se on tällä hetkellä Sveitsin selvä ykkönen, joukkueen johto maan liigassa on jo 16 pistettä.

Euro-otteluista Young Boysilla ei tänä vuonna ole oikein enää mitään odotettavaa. Sillä ei ole realistisia mahdollisuuksia edes Eurooppa-liigaan. Ilta Old Traffordille menee joukkueella kunnian ja komeiden puitteiden piikkiin. Se tosin voi pelata vapautuneesti, kun kotijoukkue varmasti puristaa mailaa ja ahdistuu.

Pelivalintamme:

alle 2.5 maalia @2.50

Nordicbet - Lue arvostelu

2.50

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.50

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.50

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.47

Lunasta jopa 100€ ilmaisvetosi Expektille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

2.40

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan