ATP Stuttgart: Marach. O/Melzer J. - Zverev A./Zverev M.

Julkaistu: 11.06.2019 14:39


ATP Stuttgart: Marach. O/Melzer J. - Zverev A./Zverev M.
ATP Stuttgart | Marach. O/Melzer J. - Zverev A./Zverev M. | 18:20
ATP Stuttgartin nelinpelien ensimmäisellä kierroksella 38-vuotias itävaltalaiskaksikko Oliver Marach ja Jurgen Melzer kohtaavat saksalaiset Zverevin veljekset.

Marach/Melzer on uran aikana pelannut yhdessä ainoastaan yhdeksän ottelua reilun kahdeksan vuoden aikana ja voittoja näistä otteluista on vain neljä. Huomiotavaa on myös se, ettei itävaltalaiset ole kyennyt voittamaan yhtään top 100 kaksikkoa. Viimeisin yhteisesiintyminen herroilta on helmikuulta, kun Marach ja Melzer onnistui Davis Cupissa kukistamaan ennakkoon huomattavasti heikomman chileläis kaksikon Marcelo Tomas Barrios Veran ja Hans Podlipnik-Castillon erin 2-1 6-4, 2-6, 7-5.

Zverevit sen sijaan ovat pelanneet kaudella hyvin, kun veljekset voittivat ATP Acapulcon nelinpelin kovalla kentällä maaliskuussa. Suurimmat päänahat tulivat Lopezin veljeksistä erin 2-0 7-6(1), 6-4 sekä finaalissa kaatuneista Austin Krajicekistä ja Artem Sitakista erin 2-1 2-6, 7-6(4), 10-5. Massalla veljeksien peli ei ollut aivan yhtä korkealla tasolla ja Zverevien turnaukset päättyi ensimmäisini kahteen kierrokseen Monte Carlossa, Madrid Openissa ja Roomassa. Nurmella Zverevit ovat 10 edellisistä ottelustaan voittanut seitsemän ja edennyt kahtena vuotena peräkkäin ainoassa nurmiturnauksessaan ATP Hallessa finaaliin saakka. Molempina vuosina finaalissa Zverevit hävisivät kuitenkin Lukasz Kubotille ja Marcelo Melolle.

Zverevit ovat järkyttävän paljon Marach/Melzer kaksikkoa laadukkaampia eikä tähän otteluun ole kuin yksi peli-idea ja se on Zverevit.

Pelivalintamme:

Zverev A./Zverev M. -1.5 erää @3.90

Unibet - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.90

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.90

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

3.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

3.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

3.45

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan