NCAAB: March Madness alkaa - Lue vihjepaketti!

Julkaistu: 13.03.2018 12:32


NCAAB: March Madness alkaa - Lue vihjepaketti!
NCAAB | March Madness - Vihjepaketti | 00:40
LeoVegas LeoVegas
Jenkkien yliopistokoripallon lopputurnaus March Madness polkaistaan käyntiin ensi yönä Texasin San Antoniossa. Ensimmäinen kierros on ns. First Four, jossa ratkaistaan neljä joukkuetta jotka etenevät varsinaiselle ensimmäiselle kierrokselle. Tänään pelataan kaksi ottelua ja huomenna kaksi ottelua. Suomalaisia nähdään turnauksessa kolme kappaletta, kun Oscar Michelsenin Davidson voitti oman American 10-konferenssinsa sekä Samuli Niemisen Stephen F. Austin voitti oman Southland konferenssinsa. Lisäksi Hannes Pöllän Oklahoma on mukana turnauksessa.

Long Island Brooklyn vs Radford


Molemmat joukkueet tulevat heikommista konferensseista. LIU Brooklyn sijoittui neljänneksi Northeasternissa, jota pidetään n. 30 parhaana konferenssina. Radford pelasi hieman tasokkaampaa Big South-konferenssia sijoittuen toiseksi. Radfordilla on yksi isompi etu tähän otteluun tullessa. He pelasivat kaudella useamman ottelun oikeita huippujoukkueita vastaan, kuten Ohio Stateä, Vanderbiltiä sekä Virgiania Techiä. He hävisivät heille, mutta pysyivät pelissä mukana hyvän puolustuksensa ansiosta Ohio Statea ja Vanderbiltiä vastaan.

Puolustus sekä yleinen pelivoima erottavat nämä joukkueet. Radford päästi kauden aikana 14. vähiten pisteitä koko 1 divisioonassa, missä on joukkueita 351. LIU Brooklyn päästi huomattavasti enemmän ollen sijalla 283. Olemme Radfordin puolella ja he etenevät turnauksen ensimmäiselle kierrokselle ja kohtaa Villanovan.St. Bonaventure vs UCLA


UCLA eli University of California Los Angeles on kaikkien aikojen menestyinen yliopiston March Madness lopputurnauksessa. Koululla on yhteensä 11 mestaruutta ja on esiintynyt turnauksessa huikeat 48 kertaa aikaisemmin. Tällä kaudella UCLA sijoittui kolmanneksi kovatasoisessa PAC-12 konferenssissa. Konferenssin pudotuspeleissä, jotka pelataan runkosarjan jälkeen, joukkue hävisi semifinaaleissa Lauri Markkasen yliopistolle Arizonalle jatkoajalla. UCLA on tunnettu kovasta hyökkäyksestään ja hyvistä yksilöistä. Joukkuetta johtaa Aaron Holiday, joka on tehtaillut keskiarvolta 20,3 pistettä ja 5,8 syöttöä per peli.

St Bonaventure sijoittui toiseksi American 10-konferenssissa. Joukkue on tasapainoinen, mutta ei ehkä niin räväkkä ja hyökkäysvoimainen kuin UCLA. Kaikkien yliopistojoukkueiden rankingissa Bonaventure on UCLA:n yläpuolella, mutta näemme UCLA:n voittavan tämän ottelun paremman hyökkäyksensä ansiosta. UCLA on heittänyt vieraskentillä 47% tarkkuudella ja uskomme heidän etenevän turnauksen ensimmäiselle kierrokselle.

Katso myös: 10€ ilmainen peliraha ilman talletusta
Vuonna 2016 avattu Betser vedonlyönti tarjoaa nyt 10€ ilmaisen pelirahan ilman kierrätysvaatimusta. Lunasta bonus siirtymällä Betserin sivustolle tästä ja rekisteröi uusi pelitili. Tämän jälkeen lyö 20€ arvoinen veto ja saat 10€ ilmaisbonuksen. Tarjous ei sisällä kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa kaikki voittosi heti.