ATP Montreal Rogers Cup : Marin Cilic - Dominic Thiem

Julkaistu: 08.08.2019 11:51


ATP Montreal Rogers Cup : Marin Cilic - Dominic Thiem
ATP Montreal Rogers Cup | Marin Cilic - Dominic Thiem | 19:00

Monrealissa Rogers Cupin neljännesvälierissä nähdään mielenkiintoinen ottelu, kun kroatialainen Marin Cilic kohtaa itävaltalaisen Dominic Thiem. Pelaajat ovat kohdanneet kerran aiemmin, kaudella 2016 Brisbanen kovalla kentällä ja tuolloin Thiem oli parempi kolmen erän jälkeen.
Cilic on voittanut Montrealissa molemmat ottelunsa suoraan kahdessa erässä, kun vastassa ovat olleet Bradley Klahn sekä John Millman. Vaikean alkukauden jälkeen kroatialainen on löytänyt hyvän pelivireen ja on voittanut neljä viidestä viime ottelustaan. Pelaaminen on ollut huomattavasti tasaisempaa ja syöttöpelaaminen on jälleen nousemassa odotetun korkealle tasolle.

Thiem matkusti voitokkaan Kitzbühelin massaturnauksen jälkeen Itävallasta Kanadaan ja onnistui ensimmäisessä ottelussaan voittamaan kotiyleisön edessä pelanneen Denis Shapovalovin kolmen erän jälkeen 6-4, 3-6, 6-3. Ottelu oli erittäin tasainen ja molemmat pelasivat erittäin hyvin. Thiem onnistui kuitenkin hyödyntämään molemmat tarjotut murtopallo mahdollisuudet ja selvitti neljä viidestä kanadalaiselle tarjoutuneesta murtopallosta.

Ottelu ratkennee myös Cilicin ja Thiemin välillä pieniin marginaaleihin. Cilic on täydessä kunnossa ollessaan yksi maailman parhaista kovalla kentällä ja kroatialainen on esiintynyt kahden viikon aikana pirteästi. Vaikka Thiem nappasikin vakuuttavan voiton nuoresta Shapovalovista ensimmäisessä ottelussaan ja siirtyi kivuttoman oloisesti Euroopan massakentiltä Pohjois-Amerikan kovalle kentällä, uskon Cilicin jatkavan Montrealissa puolivälieriin paremman pelirytmin ja vahvan syöttöpelaamisensa ansiosta.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Cilic @2.20

Coolbet - Lue arvostelu

2.20

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.15

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.15

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan