Snooker: Mark Allen - Kyren Wilson

Julkaistu: 09.11.2018 15:12


Snooker: Mark Allen  - Kyren Wilson
Snooker | Mark Allen - Kyren Wilson | Ylitöitä tiedossa?
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Jälkimmäisessä Champion of Champions snookerin semifinaalissa kohtaavat Mark Allen ja Kyren Wilson. Allenin iskukyky ennen turnausta oli pienoinen kysymysmerkki viime viikon pitkän ja voitokkaan Kiinan turnauksen jäljiltä. "The Pistol" näytti kuitenkin epäilijöilleen pitkää nenää torstaisissa lohkomatseissaan. Allen on uransa parhaassa vireessä ja tällä hetkellä niukasti O'Sullivanin ykköshaastaja tässä turnauksessa.

Allen haki hieman peliään ensimmäisessä freimissä Barry Hawkinsia vastaan tehden siihen kuitenkin lopulta huiman 140 breikin. Hawkins vei pari seuraavaa, mutta Allen oli koko ajan vahvan näköinen voittaen lopulta 4-2. Lohkon finaali Neil Robertsonia vastaan olikin sitten täysin yhtä maalia. Kolme yli sadan breikkiä (plus yksi 98) ja 6-1 voitto Robertsonista oli sellainen näytös, jota harvoin on nähty.

Wilson oli myös vähintään yhtä erinomainen omassa lohkossaan. Mies voitti Mark Williamsin ja Judd Trumpin antamalla vastustajilleen vain yhden freimin mieheen. "The Warrior" on pelannut erinomaisen alkukauden ja onkin yksi kuumimmista pelaajista juuri nyt. Eleetön Wilson on todella inhottava vastus kenelle tahansa. Toinen turnauksen ennakkovedoistamme oli nimenomaan Wilsonin voitto. Vertailussa Allenia vastaan Wilsonkin kuitenkin joutuu etukäteen niukaksi altavastaajaksi.

Molemmat pelaajat pelaavat tällä hetkellä elämänsä peliä. Virheitä tulee äärimmäisen vähän ja toisaalta paikoista rokotetaan armotta. Tiedossa on herkullinen taistelu finaalipaikasta. Lähes väistämätöntä lienee, että ottelu venyy erittäin pitkäksi.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Yli 9.5 freimiä @2.11

Betsafe - Lue arvostelu

2.11

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.93

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.93

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.93

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.93

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.89

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.89

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.89

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan