International Championships: Mark Allen - Ali Carter

Julkaistu: 07.08.2019 09:10


International Championships: Mark Allen - Ali Carter
International Championships | Mark Allen - Ali Carter | 14:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Mark Allen on pelannut tulosten valossa tiukkaa turnausta. Peliotteet eivät ole mitään häikäiseviä, mutta perustaso on niin kova pohjoisirlantilaisella, ettei mies ole hävinnyt koko turnauksessa kuin kolme freimiä. Esikierroksella kaatui Peter Lines 6-1, ensimmäisellä kierroksella Sam Craigie 6-1 ja toisella kierroksella myös Mark Davis samoin 6-1 -lukemin.

Ali Carter on joutunut tiukemmalle. Ensimmäisellä kierroksella kaatui kokenut Alan McManus vain vaivoin 6-5 ja toisella kierroksella Norjan Kurt Maflin 6-3 -lukemin. Mitään säkenöivää ei ole kova taistelija Carterkaan vielä tällä kaudella esittänyt.

Ottelu on molemmille miehille ensimmäinen, missä mitataan todella tasoa. Viimeksi miehet kohtasivat viime kaudella World Grand Prix’ssa, missä Captain Carter oli vahvempi freimein 4-1. Yhteensä miehet ovat kohdanneet 19 kertaa, joista Allen on voittanut 10. Todella tasaisesta parivaljakosta on siis kysymys.

Pelataan vasta alkukautta, joten todellisesta iskukyvystä ei ole vielä tietoa. Siihen nähden on omituista, että näin tasaisessa parissa Allen on saanut suursuosikin aseman. Carterin yli kahden ja puolen kertsit lähtevät ehdottomasti peleihin.

VB:n Telegram- palvelu on nyt avoinna!


Veikkausbonusten Telegram- keskusteluryhmä on nyt auki. Liity kasvavaan joukkoon vedonlyönti- ja urheiluihmisiä, niin saat päivittäisiä vihjeitä ja tarjouksia palveluun. Sana on jokaisella vapaa, ja jokaisen näkemystä arvostetaan!

Pelivalintamme:

Voittaja: Ali Carter @2.54

Coolbet - Lue arvostelu

2.54

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan