International Championships: Mark Allen - Ding Junhui

Julkaistu: 08.08.2019 10:26


International Championships: Mark Allen - Ding Junhui
International Championships | Mark Allen - Ding Junhui | 14:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin International Championship -turnauksessa on edetty jo puolivälierävaiheeseen, eikä turnauksessa ole enää mukana kuin todella kovia nimiä. Viimeisessä puolivälierässä kohtaavat Pohjois-Irlannin Mark Allen sekä Kiinan oma Ding Junhui.

Ding on tällä hetkellä maailmanlistan kymmenes, kun taas Allen seiska. Allenin viime kausi oli muuten loistelias, mutta kaksi rahakasta viimeistä turnausta, MM-kisat ja China Open menivät pahasti penkin alle. Allen ei ottanut näistä voittoakaan.

Tämä kausi Allenilta on kuitenkin alkanut hyvin, sillä mies on voittanut kaikki ottelunsa. Toki vastukset ovat olleet hieman pehmeitä, mutta Allen pelaa kuitenkin todella tasaisesti. Mitään hämmästyttävää ei nähdä, mutta peruspelissä on vähän virheitä. Tämän sai tuta myös Ali Carter, kun Allen kaatoi hänet edellisottelussa freimein 6-2. Tilastobreikkejä syntyi Allenin kädestä peräti kuusi: 52, 69, 57, 119, 62 ja 71.

Ding pelasi sen sijaan maanmiestään Liang Wenbota vastaan pitkän ottelun, mikä päättyi vasta katkaisufreimissä Dingille 6-5. Mitään häikäisevää ei esittänyt myöskään Ding, mutta myös hän on ollut tällä kaudella todella oivassa vireessä. Mies ei ole hävinnyt koko kaudella otteluakaan, minkä lisäksi hän esiintyi loistavasti World Cupissa Yan Bingtaon aisaparina edeten aina finaaliin saakka.

Ottelupari on todella tasainen. Äärimmäisen tasainen. Molemmat saavat varmasti paikkoja, sillä tässä parissa tuskin paljon safetyä pelataan, vaan todennäköisesti molemmat miehet pelaavat todella avointa hyökkäyspeliä.

Tätä paria voi pitää juuri nyt aivan täytenä tasabookkina - en ymmärrä mistä Allen on revitty suosikiksi. Ding on kotiyleisönsä edessä maistuva merkki näinkin kovalla kertsillä.

Talleta 20€ ja saat 80€ pelirahaa!


Mobilebet on parantanut vedonlyöntibonustaan ja nyt saat esimerkiksi 20€ talletuksella 80€ pelirahaa. Loistavan mobiilialustan omaava Mobilebet on bonuksineen yksi parhaita vedonlyöntisivustoja!
Mobilebet: Lunasta 300% bonus täältä >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Ding Junhui @2.15

Mobilebet - Lue arvostelu

2.15

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.15

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.13

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.13

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan