Snooker: Mark Allen - Judd Trump

Julkaistu: 07.11.2019 16:57


Snooker: Mark Allen  - Judd Trump
Snooker | Mark Allen - Judd Trump | 21:00
Betsafe Betsafe
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Mark Allen ja Judd Trump kohtaavat snookerin Champion of Champions-kutsuturnauksen jälkimmäisessä välierässä lauantaina. Allenin kaksi voittoa lohkossa oli jonkinmoinen yllätys, kun puolestaan Trump vaikuttaa jatkavan huimassa vireessä myös tässä turnauksessa. Maailmanlistan ykköspelaaja nouseekin niukasti pelattavaksi myös välierässä.

Allen selvitti Neil Robertsonin jälkeen toisena pelurina tiensä lauantain välieriin. Matt Seltiä vastaan Allen pääsi helpolla ja nosti pelinsä tasoa Mark Selbyä vastaan lohkofinaalissa. Selby oli odotettua vaisumpi, joten Allen raivasi tiensä eteenpäin lopulta yllättävän helposti. Me olimme ennen turnausta varsin skeptisiä Allenin nykyvireen suhteen, mutta "The Pistol" on kuitenkin huippunopealla veralla ollut ihan hyvä.

Trumpin ässävire jatkuu?


"Ace in the Pack" lempinimelläkin tunnettu Trump on ollut selkeästi maailman paras pelaaja viime kuukaudet. Viime viikon World Openin voiton jälkeen olisi voinut kuvitella, että jonkunlaista turnausväsymystä olisi ollut havaittavaissa mutta mitä vielä. Nykyisin täysipainoista urheilijan elämää viettävä Trump oli aivan yhtä kovassa lyönnissä heti tämänkin turnauksen alusta asti.

Trump kaatoi avausottelussaan skottipelaaja Stephen Maguiren puhtaasti 4-0 ja lohkon finaalissa viime viikon finaalivastuksensa Thepchaiya Un-Nooh'n 6-3. Pari välipäivää eivät varmasti tee myöskään pahaa ennen välierää, vaikka nopeatahtisessa turnauksessa pelikuorma ei normiturnauksen tasolla olekaan.

Trump on tällä hetkellä lajin ylivoimainen ykkönen ja selvä suosikki myös lauantain välierään. Allen ei esittänyt kahdessa ensimmäisessä ottelussa juuri mitään sellaista, millä lauantaina taisteltaisiin voitosta. Otetaan kantaa Trumpin puolesta ja napataan peleihin tasoituksellinen kohde.

Hyödynnä 100€ talletusbonus vedonlyöntiin


Vedonlyöntisivusto 888sport tarjoaa kaikille uusille pelaajille 100€ ensitalletusbonuksen. Ensimmäinen talletuksesi siis tuplataan ja pääset pelaamaan tuplasti isommalla pelikassalla. Lue lisää sivustosta täältä tai siirry suoraan pelaamaan.
888sport: hyödynnä 100€ vedonlyöntibonuksesi tästä >>

Pelivalintamme:

Judd Trump -1.5 framea @1.88

NetBet - Lue arvostelu

1.88

Uudistunut NetBet tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.84

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.84

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.84

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.80

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan