International Championship: Mark Allen - Shaun Murphy

Julkaistu: 08.08.2019 18:35


International Championship: Mark Allen - Shaun Murphy
International Championship | Mark Allen - Shaun Murphy | 09:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

International Championship -turnauksen toisessa välierässä kohtaavat Shaun Murphy ja Mark Allen. Ottelu pelataan kahdessa sessiossa, paras 17:sta järjestelmällä, eli otteluvoittoon vaaditaan yhdeksän freimivoittoa. Ensimmäinen sessio alkaa lauantaina Suomen aikaa kello 09:00 ja toinen sessio 14:30.

Mark Allen on edennyt välieriin varsin helpolla, eikä kukaan ole antanut miehelle kunnon haastetta. Jopa kotiyleisön edessä pelannut Ding Junhui oli hyvin heppoinen vastus Allenille.

Allen voitti puolivälieränsä pelaamalla peruspussituspeliään. Ennen kaikkea pitkissä lyönnissä Allen oli kuitenkin loistava, mikä avasi hänelle useita paikkoja voittaa freimejä. Pari käsittämättömän helppoa virhettä mahtui joukkoon, mutta kun Dingiltä ei tullu missään vaiheessa todellista painetta Allenille, tuli välieräpaikka ilman sen kummempaa työtä.

Murphy sen sijaan on pelannut turnauksessa jo useamman todella tiukan taiston ja vastukset ovat olleet aivan kärkipäätä; Yuan Sijun, Yan Bingtao, Neil Robertson ja viimeisimpänä Graeme Dott. Tiukat otteluvoitot nostavat varmasti mielialaa ja itseluottamusta.

Allen on ollut turnauksessa vakuuttava, mutta nyt vastus vaikeutuu huomattavasti, kun kovakuntoinen Murphy tulee petiveralle. Ensimmäistä kertaa Allen tuntee varmasti jo paineet niskassansa, mikä tulee väistämättä vaikuttamaan peliin. Välierän rahallinenkin panos on kuitenkin huomattavan suuri.

Murphy on tullut kivikoisempaa tietä välieriin, mikä on tässä vaiheessa etu. Allenin ei ole vielä tarvinnut näyttää parastaan ja kovasti taistellut Murphy on mielenkiintoinen peli-idea vedonlyöntimielessä. Kerroin on varsin pelattavalla tasolla.
Muistathan, että näet koko snooker-kauden kaikki TV-ottelut ilmaisina live stream -lähetyksinä Nordicbetin sivustolla. Ottelun katsomiseksi sinulla tulee olla rekisteröity pelitili ja vähintään 1€ rahaa pelitilillä. Tämän jälkeen saat kuitenkin katsottua kaikki snooker-kauden ottelut ilman kuukausimaksuja. Voit lukea lisäohjeet täältä tai siirtyä suoraan Nordicbetin livestreamiin tästä >>

Pelivalintamme:

Voittaja: Shaun Murphy @2.55

NordicBet - Lue arvostelu

2.55

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.55

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.50

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.50

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.50

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan