Snooker MM: Mark King - Igor Figueiredo - Brassi vuoden pelitauolta areenoille!

Julkaistu: 12.04.2019 13:18


Snooker MM: Mark King - Igor Figueiredo - Brassi vuoden pelitauolta areenoille!
Snooker MM | Mark King - Igor Figueiredo | 16:30
NordicBet NordicBet
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin MM-kisojen ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerin MM-karsinnat jatkuvat perjantai-iltapäivänä mielenkiintoisella kohtaamisella, kun TV-pöydällä kohtaavat Englannin Mark King ja Brasilian Igor Figueiredo. Mielenkiintoisen kohtaamisesta tekee brassipelurin valtavan pitkä tauko todellisista kisamatseista.

Figueiredo on kärsinyt urallaan paljon viisumiongelmista, eikä ole päässyt kilpailemaan läheskään niin paljon urallaan, mitä pelitaidot antaisivat myöten. Tällä kaudella ongelmat ovat olleet pahempia kuin koskaan, eikä Figueiredo ole kilpaillut koko kaudella ainoatakaan ottelua!

Brassin edelliset kisaottelut ovat molemmat MM-karsinnoista. Vuonna 2017 hän taisteli John Astleyn kanssa, mutta taipui 10-7. Sen sijaan 2018 Ryan Day oli aivan liian kova vastus ja vei kamppailun 10-2.

Pussitustaidoiltaan Figueiredo on täysin Mark Kingin veroinen pelimies, ellei parempikin. Mark King on kuitenkin kokeneempi ja safety-pelaamisessa sekä henkisiltä ominaisuuksilta huomattavasti brassia edellä. Kun vielä Figueiredolla on valtava pelitauko takana, ei suosikista tässä ottelussa ole mitään epäselvyyttä.

Vaikka brassin tulee olemaan äärimmäisen vaikea voittaa ottelua, ei ole kuitenkaan sanottu etteikö hän pussitustaidoillaan voisi viedä yksittäisiä freimejä useampiakin aivan pystyyn. Pelkästään tässä ainokaisessa karsintaottelussa pelissä on kuitenkin 10 000 englannin puntaa, joten pelleilemään brassi ei Sheffieldiin tule. Hän on takuulla valmistautunut raskaasti harjoitellen.

Betsikohteista maistuukin parhaiten tasoitusveto Figueiredo +4,5, missä brassin tulee siis voittaa vähintään kuusi freimiä, jotta vihje osuu.

Guts muutti tervetuliaisbonuksensa - Nyt 50€ riskitön veto!


Guts muutti ensitallettajien bonusta ja nyt asiakkaat pääsevät pelaamaan 50€ riskittömällä vedolla, jonka kerroinraja on vain 1,80! Siirry Gutsille suoraan vihjeestä tai lue lisää tarjouksesta.

Pelivalintamme:

Tasoitus (freimit): Figueiredo +4,5 @1.81

Comeon! - Lue arvostelu

1.81

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.80

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.80

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan