Riga Masters: Mark King - Martin Gould

Julkaistu: 12.06.2019 21:58


Riga Masters: Mark King - Martin Gould
Riga Masters | Mark King - Martin Gould | 18:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kahden kokeneen miehen kamppailu. 45-vuotias Mark King sekä 37-vuotias Martin Gould ovat molemmat nähneet urillaan paljon ja kumpaisenkin ura on ollut viime aikoina hienoisessa laskusuunnassa.

Kingille ennen kaikkea viime kausi oli vaikea. European Tourin välieräpaikka syksyllä antoi toiveita hyvästä kaudesta, mutta loppukausi meni aivan penkin alle. Yhdessäkään turnauksessa kokenut pelimies ei onnistunut voittamaan yli kahta ottelua.

Gould vastaavasti ei saanut mitään aikaan alkukaudesta, mutta venyi viimeisissä vaiheissa hienoihin saavutuksiin. Gould keräsi kauden parhaat palkintorahat MM-kisoista, missä hän voitti kaikki karsintaottelunsa ja eteni Crucible-teatteriin maailman 32:n parhaan pelaajan joukkoon. Vaikka avauskierroksella tuli tappio hallitsevalle maailmanmestarille Mark Williamsille, voi hankalan kauden läpikäyneen Gouldin MM-kisoja pitää onnistuneina.

Kingin break building -puoli on pahasti alkanut hajoilemaan viimeisimpinä vuosina. Mies on edelleen todella nautittavaa seurattavaa pöydällä, mutta karismaattisen hahmon pussituspeli ei vain ota onnistuakseen. Gould sen sijaan on edelleen hyvin vaarallinen breikintekijä.

Gould on juurikin paremman pussituspelinsä vuoksi huomattava suosikki otteluun. Kertoimet markkinoilla ovat yllättävän suuria ja kelpaavat peleihin.

Guts muutti tervetuliaisbonuksensa - Nyt 50€ riskitön veto!


Guts muutti ensitallettajien bonusta ja nyt asiakkaat pääsevät pelaamaan 50€ riskittömällä vedolla, jonka kerroinraja on vain 1,80! Siirry Gutsille suoraan vihjeestä tai lue lisää tarjouksesta.

Pelivalintamme:

Voittaja: Martin Gould @1.60

Betsafe - Lue arvostelu

1.60

Betsafe tarjoaa 100% bonuksen 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.60

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

1.60

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

1.60

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan