Snooker: Mark Selby - Neil Robertson | Robertson askeleen edellä?

Julkaistu: 08.11.2018 08:42


Snooker: Mark Selby - Neil Robertson | Robertson askeleen edellä?
Snooker | Mark Selby - Neil Robertson | 15:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet.com
Katso Champion of Champions snooker turnauksen ottelut suorana ja ilmaiseksi netissä! Unibet TV näyttää kaikki turnauksen ottelut suorina lähetyksinä. Siirry katsomaan otteluita Unibetin sivustolle suoraan tästä.

Champion of Championsissa on vuorossa viimeinen lohko. Ja mikä lohko se onkaan! Neljästä pelaajasta jokaisella on realistiset mahdollisuudet koko turnauksen voittoon. Avausottelussa maailmanlistan ykkönen Mark Selby kohtaa Neil Robertsonin, joka pelasi vielä sunnuntaina Kiinassa International Championshipin finaalissa.

Selby on dominoinut maailmanlistaa viime vuodet, mutta on tässä turnauksessa vasta kakkosrankattu. Edellisvuoden mestari, tässä tapauksessa Shaun Murphy, rankataan ykköseksi. Tämän vuoksi Selby myös aloittaa turnauksensa vasta viimeisenä lohkopäivänä. Tämä on siunaus ennen muuta vastustaja Robertsonille, joka saa näin hieman lisäaikaa toipua viime viikon pitkästä Kiinan turneesta ja mahdollisesta jet-lagista.

Miehet kohtasivat edellisen kerran vain reilu viikko sitten, kun viime viikon turnauksen puolivälierissä Robertson oli vahvempi 4-2. Ottelu oli erittäin laadukas ja tarjosi muun muassa kolme yli 130 breikkiä. Eiköhän tänäänkin siis ole luvassa aikamoista ilotulista kahden taiturin välillä.

Ennen Kiinan turnausta Selbyn alkukausi on ollut melko hankala, ainakin maailman ykkösen standardeilla. China Championshipin voitto oli komea suoritus, mutta muuten tie on tyssännyt selvästi ennen ratkaisupelejä. Paras seitsemästä systeemi ei sekään istu parhaalla mahdollisella tavalla Selbyn pirtaan. Mies on parhaimmillaan pidemmissä matseissa, joissa loputtoman tehokas perusjauhaminen nousee arvoonsa.

Robertson on kaksikosta paremmassa vireessä ja jos aussitykki saa karistettua viime viikon rasitukset kehosta ja mielestä, voitto on lähellä. Emme oikein mitenkään saa Selbyä tällä formaatilla suosikiksi otteluun, joten nostetaan Robertson peleihin erinomaisilla kertoimilla.

Paranneltu 150€ bonus tarjolla Betssonille - Vain VB:ltä!


Betsson paransi bonustaan 100€:sta jopa 150 euroon kaikille uusille pelaajille, jotka liittyvät veikkausbonukset.comin kautta. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3x kertaa, joten kyseessä yksi markkinoiden parhaista bonuksista. Hyödynnä bonus 18.11 mennessä! Lue lisää Betsson arvostelusta tai siirry sivustolle suoraan.
betsson: hyödynnä paranneltu 150€ ensitalletusbonus >>

Pelivalintamme:

Neil Robertson @2.29

SBOBET - Lue arvostelu

2.29

Hyödynnä 200€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.20

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.20

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot Mr Greenillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.15

888sport tarjoaa 30€ ilmaisvedot kaikille uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.11

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

2.10

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.07

Nappaa paranneltu 150€ bonus Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

2.07

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan