Snooker: Mark Selby - Ronnie O'Sullivan

Julkaistu: 14.02.2020 09:01


Snooker: Mark Selby - Ronnie O'Sullivan
Snooker | Mark Selby - Ronnie O'Sullivan | 14:00
Bethard Bethard
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Mark Selby - Ronnie O'Sullivan on yksi nykysnookerin klassikkomatseja. Tänään tästä klassikosta päästään nauttimaan Welsh Openin puolivälierävaiheessa. Edellisen kerran miehet kohtasivat loppuvuodesta Scottish Openissa samassa vaiheessa turnausta ja hieno matsihan tuostakin tuli. Silloin Selby vei ottelun nimiinsä niukasti 5-4 ja pokkasi lopulta myös koko turnauksen voiton.

Nykytyyliin myös Welsh Open pelataan korostetun nopealla rakenteella ja aikataululla. 128 pelaajaa ja yhden viikon turnaus tietää niin tiivistä tahtia, että monet pelaajat ovat joutuneet pelaamaan kaksikin matsia päivässä. Puolivälieristä eteenpäin tahti rauhoittuu ja ottelutkin pitenevät edes hieman, perjantain matsit pelataan paras yhdeksästä. Ei olisi isokaan yllätys, jos tälläkin kertaa tarvittaisiin ainakin lähes täysi määrä freimejä voittajan ratkaisemiseen.


Ronnie suosikkina otteluun


O'Sullivan on ollut tähän asti turnauksessa ainakin tulosten valossa hieman vakuuttavampi. Parin kuukauden paussilta edellisturnaukseen palannut "The Rocket" on toki saanut nauttia myös erittäin helposta kaaviosta. Tähänastisista vastuksista etukäteen kovin on ollut maailmanlistalla sijalla 46 majaileva Stuart Carrington, joten sankaritekoja ei O'Sullivanin ole vielä tarvinut suorittaa.

Ei Selbynkään tie mitenkään erityisen kuoppainen ole tähän asti ollut. Edelliskierroksella haaste oli kuitenkin ihan laadukas, kun huippulahjakas Zhao Xintong pisti "Jesterin" koville. Lopulta Selby voitti niukasti 4-3 ja raivasi tiensä tähän klassikkomatsiin. Vedonlyöntikertoimissa O'Sullivan on etukäteen nähty puolivälierään yllättävänkin selväksi suosikiksi.Vielä Selbyn voittoakin parempi kohde löytyy kuitenkin erävedoista. Tämän kaksikon ottelut venyvät lähes aina pitkiksi ja herkullisiksi taisteluiksi. Molemmat pelaajat ovat itsekin myöntäneet nauttivansa keskinäisistä otteluistaan kenties eniten koko kiertueella ja molemmat myös saavat lähes poikkeuksetta itsestään parhaan irti.

Erot ovat pieniä, joten eiköhän tänäänkin nähdä vähintään kahdeksan freimiä huippusnookeria. Tälle on tarjolla myös erinomaisia kertoimia.

Lunasta 50€ bonusta Fastbetillä


Vedonlyöntisivusto tarjoaa uusille pelaajille yhteensä 50€ bonusta vedonlyöntiin uusille pelaajille. Jokaisesta 100€ kierrätetystä määrästä vedonlyönnistä, saat 5€ käyttöösi heti mihin tahansa haluamaasi kohteeseen. Voit toistaa tämän useita kertoja! Lue lisää Fastbet arvostelustamme tai siirry sivustolle alta.
fastbet: lunasta 50€ bonusta vedonlyöntiin ››

Pelivalintamme:

Yli 7.5 framea @1.8

Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.76

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.76

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.76

Speedybet - Uusi 200€ bonus tarjolla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.76

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.75

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.75

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.75

Lunasta 50%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Jetbull - Lue arvostelu

1.73

Hyödynnä 75€ ensitalletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan