Snooker: Mark Selby - Zhou Yuelong

Julkaistu: 16.10.2020 07:54


Snooker: Mark Selby - Zhou Yuelong
Snooker | Mark Selby - Zhou Yuelong | 14:00
Comeon! Comeon!
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin koko kilpailukauden kaikki TV-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Kolminkertainen maailmanmestari Mark Selby kohtaa snookerin English Openin perjantain puolivälieräottelussaan Kiinan Zhou Yuelongin. Selby on ollut suurissa vaikeuksissa jo turnauksen kahdessa aiemmassa ottelussaan kiinalaisvastustajiaan vastaan, eikä mestari helpolla tule tässäkään matsissa pääsemään.

Selby vs Kiina osa 4Selbyn reitti puolivälierävaiheeseen on ollut kovin kiinalaispainotteinen. Erittäin harvinaisesti Selby on kohdannut kolmella ensimmäisellä kierroksella kiinalaispelurin ja nyt siis myös neljännessä ottelussaan vastaan tulee idän nousevan mahdin edustaja. Zhou onkin sitten turnauksen ainoa jäljellä oleva kiinalaispelaaja.

Edelliskierroksella Selby kukisti lopulta vaikeuksien jälkeen Liang Wenbon niukasti 4-3. Wenbo oli ottelussa parempi, mutta Selby näytti jälleen kerran huimia voittajaominaisuuksiaan ja kairasi itsensä toisessa matsissa perättäin jatkoon voittamalla ottelun kaksi viimeistä freimiä. Sama tapahtui toisen kierroksen matsissa Chang Bingyua vastaan, joskin tuossa ottelussa Selby oli pelillisestikin selvästi edellä.

Tämän turnauksen hallitseva mestari Selby ei ole alkukaudesta ihan parhaimpaansa pelillisesti päässyt. Silti plakkarissa on jo yksi turnausvoittokin, kun kauden ensimmäinen ranking-turnaus päättyi leicesteriläisen voitonjuhliin. Selby ei Championship League mukaan lukien ole myöskään hävinnyt alkukaudesat vielä otteluakaan. Se kertoo toki Selbyn hurjan korkeasta rutiinitasosta ja myös valtavasta henkisestä kapasiteetista.Haastaja Zhou kuuluu siihen lukemattomien nuorten kiinalaispelaajien joukkoon, jotka tekevät vääjäämättä tuloaan maailman kärkipään tuntumaan. 22-vuotias Zhou on tässäkin joukossa sieltä lahjakkaimmasta päästä ja on nuoresta iästään huolimatta Main Tourin vakiokalustoa. Taskussa on jo myös kaksi ranking-turnausten finaalipaikkaa viime kaudelta ja myös muutamia esiintymisiä vähintään puolivälierävaiheessa.

Edelliskierroksella Zhou kaatoi murskaavalla esityksellä Andrew Higginsonin suoraan 4-0. Alkukauden kahdessa turnauksessa Zhou on nyt pelannut seitsemän matsia häviten kerran, European Mastersin kolmannella kierroksella Shaun Murphylle. Zhou on armoitettu breikintekijä, joka takoo paikan saadessaan erittäin kovalla prosentilla vähintään 50 pinnan lyöntisarjoja.

Pelivihje


Tässäkin ottelussa houkuttelevimmat pelivalinnat löytyvät altavastaajan puolelta. Zhoun tasoitukselliset kohteet ovat ihan hyviä valintoja, mutta vielä hieman parempi odotusarvo löytyy erävedoista. Yli 7.5 freimiä nähdään useammin kuin kerran kahdesta, joten vallitsevilla kertoimilla pelivalinta on helppo.

ComeOn: 10€ Vedonlyöntibonus ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 10€ bonuksen ilman talletusta. Nappaa markkinoiden helpoin bonus alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: lunasta 10€ talletusvapaa vedonlyöntibonus! ››

Pelivalintamme:

Yli 7.5 framea @2.1

Royal Panda - Lue arvostelu

2.1

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.1

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.1

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.1

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

2.01

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.01

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.99

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Fastbet - Lue arvostelu

1.99

Lunasta Fastbetiltä 50€ vedonlyöntibonuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena