Ranskan Ligue 1: Marseille - Reims

Julkaistu: 02.12.2018 14:39


Ranskan Ligue 1: Marseille - Reims
Ranskan Ligue 1 | Marseille - Reims | 18:00
Ranskan Ligue1:ssä tänään vastakkain asettuvat vaikean alkukauden jälkeen, ryhtiliikkeen merkkejä vilautellut Marseille saa vastaansa nousija Reimsin. Kotijoukkue löytyy sarjasta sijalta kuusi, kolmen pisteen päästä Mestarien liigan viimeistä edustuspaikkaa pitävään Lyoniin. Sarjanousija Reims löytyy mahtavan puolustuspelaamisensa ansiosta sijalta yheksän. Reims on päästänyt tällä kaudella ainoastaan 13 maalia 14 ottelussa, joka on PSG:n ja Montpellierin jälkeen sarjassa vähiten. Tosin tehtyjä maalejakaan ei ole kuin kymmennen, joka on sarjassa vähiten, sarjajumbo Guingampin kanssa.

Kotijoukkue on saanut sairastupansa tyhjäksi ja Rudi Garcia on nimennyt Reims otteluun parhaan mahdollisen kokoonpanon, jolta on lupa odottaa tulosta. Garcian nimeämä ryhmä illan otteluun on:
Maalivahdit: PELÉ Yohann,MANDANDA Steve
Puolustajat: SAKAI Hiroki, ROLANDO Jorge Pires Da Fonseca,CALETA-CAR Duje, SARR Bouna, AMAVI Jordan, RAMI Adil
Keskikenttä: KAMARA Boubacar, SANSON Morgan, STROOTMAN Kevin, GUSTAVO Luiz, LOPEZ Maxime,
Hyökkääjät: OCAMPOS Lucas, PAYET Dimitri, MITROGLOU Konstantinos, NJIE Clinton, THAUVIN Florian, GERMAIN Valère.

Mahdollinen Marseillen avauskokoonpano: Mandanda; Sakai, Rolando, Rami; Ocampos, Sanson, Luiz Gustavo, Strootman; Payet, Thauvin; Germain.

Marseillen luotsi Rudi Garcia on ilmoittanut, että joukkueen focus on täysin Reims ottelussa ja Ligue1 menestyksessä. Etenkin Payet ja Thauvin on löytänyt todella loistavan pelivireen ja muukin Marseillen joukkue on alkanut heräilemään vaikean alkukauden jälkeen. Reimsin materiaali on huomattavasti Marseillea heikompi ja lisäksi Marseillen pelatessa kotiyleisön edessä, en jätä vierailijoille hirveästi todennäköisyyksiä, alkukauden komeasta puolustuspelaamisesta huolimatta, sillä 0,71 tehdyn maalin keskiarvolla ei vierailla tämän illan ottelussa saumoja ole.

Marseillen käännettyä kurssin plus merkkiseksi, Garcian kerrottua focuksen olevan Ligue 1:sen menestyksessä, Marseillen sairastuvan tyhjennettyä ja joukkueen pelatessa kotiyleisön edessä, huomattavasti paremmalla materiaalilla, on vähintään kahden maalin voitolle annettu kerroin 2.55 oikein oiva pelivalinta.

Pelivalintamme:

Marseille -1.5 @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.50

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nordicbet - Lue arvostelu

2.40

Yksi parhaista! Hyödynnä Nordicbetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.40

Nappaa 100€ vedonlyöntibonus Betssonille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.40

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan