ATP Stuttgart: Matteo Berrettini - Karen Khachanov

Julkaistu: 12.06.2019 13:18


ATP Stuttgart: Matteo Berrettini - Karen Khachanov
ATP Stuttgart | Matteo Berrettini - Karen Khachanov | 12:00
ATP Stuttgartin toisella kierroksella italialainen Matteo Berrettini kohtaa turnauksen kakkoseksi sijoitetun venäläisen Karen Khachanovin.

Berrettini voitti tiistaina tennismaailman lahjakkaan -mutta kohutun idiootin, australialaisen Nick Kyrgiosin ansaitusti kahdessa erässä 2-0 6-3, 6-4. Kyrgiosin otteet ei allekirjoittanutta naurattanutta, vaikka Kyrgios tarjosi ensimmäisen erän neljänessä pelissä 1-2 40-15 tilanteessa yleisölle naurun aihetta australialaisen syöttöessä alhaalta kämmenen syötön, juosten aggressiivisesti verkolle, Berrettini nostaessa pallon takalinjalle, johon Kyrgios vastasi tweenerillä (lyönnillä jalkojen välistä) ja voittaen lopulta pisteen Berrettinin palautuksen jäädessä verkkoon. Berrettinin liikkuminen, syöttö- ja palautuspelaaminen oli hyvällä tasolla, mutta Kyrgiosin naurettavan pelleily vei suurimman terän koko ottelusta. Ottelu kesti ainoastaan 54 minuuttia, eikä Berrettinin tarvinnut nostaa pelitasoaan missään vaiheessa perus pelaamista korkeammalle tasolle.

Khachanovilla ei vielä tällä kaudella ole nurmella otteluita alla, mutta kahden viime kauden aikana alla on 14 ottelua voittoprosentilla 72%. Kaudella 2017
venäläinen eteni ATP Hallessa välieriin ja viime kaudella Wimbledonissa neljännesvälieriin. Suurimmat päänahat nurmialustalla ovat viime kaudelta, kun Khachanov voitti Kei Nishikorin Hallessa suoraan kahdessa erässä 6-2, 6-2 sekä nuoren Frances Tiafoen viiden erän jälkeen uskomattomalla nousulla, venäläisen ollessa kahden erän tappioasemassaa Wimbledonissa 4-6, 4-6, 7-6(3), 6-2, 6-1. Khachanovin kausi ei ole pelillisesti ollut aivan viime kauden tasolla, mutta venäläinen osoitti Ranskan avoimissa kunnon olevan nousussa, kun turnauksessa kaatui mm. Juan Martin Del Potro erin 3-1 7-5, 6-3, 3-6, 6-3 sekä Martin Klizan suoraan kolmessa erässä 6-1, 6-4, 6-3.

Berrettini pelasi eilen mainiosti, mutta Kyrgiosin pelleily ei mitannut italialaisen pelillistä tasoa juuri lainkaan. Berrettini ei ole nurmella niin hyvä, kuin eilinen voitto australialaisesta antaisi äkkiseltään ymmärtää. Khachanovilla on kokemusta nurmella pelaamisesta tuntuvasti enemmän ja on pelannut niin kovalla -kuin nurmialustallakin tuntuvasti italialaista paremmin. Berrettinin eilinen voitti on saanut bookerit reagoimaan allekirjoittaneelle sopivalla tavalla ja pelivalintani otteluun on Khachanov -1.5 erää.

Pelivalintamme:

Khachanov -1.5 erää @3.00

Unibet - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.00

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

3.00

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.85

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 170€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.85

Hyödynnä Betssonin 100€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.85

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan