UK Championship: Matthew Stevens - Hammad Miah

UK Championship | Matthew Stevens - Hammad Miah
Kohde sulkeutuu: 24.11.2021 21:30
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Unibet TV
Katso tämä ja kaikki muut Snookerin UK Championship 2021-ottelut ilmaiseksi netissä! Voit lukea lisäohjeet Snooker Live Stream-sivultamme tai siirtyä suoraan Unibetin sivustolle tästä.

Snookerkauden ensimmäinen "major" eli UK Championship on täydessä vauhdissa York Barbicanissa. Ensimmäisen kierroksen ottelut eivät pääosin ole vielä sieltä kiehtovimmasta päästä, mutta hyvää pelattavaa niistäkin paikoin löytyy.

Meidän ensimmäinen valintamme turnaukseen on melko tuntematon englantilainen Hammad Miah, joka saa vastaansa Walesin Matthew Stevensin. Stevens on pelureista monin verroin tunnetumpi, mutta kaksikon tasoero ei nykyisellään ole kummoinen. Altavastaajan puolelta onkin tarjolla loistavia kertoimia.


Eri lähtökohdat


Kovin paljon erilaisemmista lähtökohdista ei tämä avauskierroksella kohtaava kaksikko voisi tähän(kin) turnaukseen lähteä. Aikanaan yksi koko lajin historian suurimmista lupauksista Stevens on viettänyt ammattilaispöydillä aikaa nyt yhtäjaksoisesti 1990-luvun loppupuolelta lähtien. Nyt komea matka alkaa kuitenkin väistämättä lähestyä loppuaan.

Parhaimmillaan snookerin maailmanlistalla sijalla neljä vajaat parikymmentä vuotta sitten käväissyt 44-vuotias walesilainen on tämänkin turnauksen voittanut kerran. Yhdessä The Mastersin voiton kanssa nuo saavutukset ovatkin Stevensin pitkän uran kohokohtia. Superlupauksesta ei missään vaiheessa tullut supertähteä, mutta kelpo ammattilainen kuitenkin.

Miah puolestaan ei amatöörinä kovin suuria laineita aiheuttanut mihinkään suuntaan. Lopulta paikka ammattilaisena aukesi karsintaturnaus Q-Schoolin kautta kaudeksi 2013-14, mutta koko uransa ajan Miah on taistellut lähinnä pysymisestä Main Tourilla. Korkeimmillaan Miah on ollut maailmanrankingissa sijalla 71 ja tällä hetkellä noteeraus on parikymmentä pykälää alempana.

Miah on kuitenkin vasta 28-vuotias peluri, jolla voisi olla potentiaalia huomattavasti korkeammallekin. Yksittäisissä turnauksissa mies on väläytellyt, mutta tarvittavaa tasaisuutta ei ole löytynyt. Tämän kauden alussa pelattu British Open oli hyvä esimerkki Miahin piilevästä potentiaalista.

Elokuussa Leicesterissä pelatussa turnauksessa Miah voitti laatupelaajia kuten Luca Brecelin ja Liang Wenbon ja eteni aina neljännelle kierrokselle saakka. Tämän jälkeen Miah on pelannut tiukkoja matseja mm. Stephen Maguirea vastaan ja myös voittanut useampia otteluita, joten selkeästi nuori ammattilainen pelaa uransa parasta alkukautta.


Yllätyssaumat?


Stevensin tekemisiä on tätä nykyä todella vaikea ennustaa. Kauteen mahtuu yleensä yksi tai kaksi parempaa turnausta, mutta useimmiten leikki jää kesken jo avauskierroksilla. Parhaimmillaan Stevens on tästä kaksikosta paljon parempi, huonoimmillaan huonompi.

Miah on ainakin orastavia lupauksia antanut alkukaudesta, eikä voitto tässäkään matsissa mikään maailman seitsemäs ihme olisi. Näillä kertoimilla muutama kolikko kannattaa panostaa tuon skenaarion puolesta myös vedonlyönnissä.

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

Voittaja: Hammad Miah @4.5

Unibet - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

4.5

Lunasta jopa 50€ arvoinen ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

4.5

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

4.5

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

4.5

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pena