Snooker: Matthew Stevens - Ricky Walden

Julkaistu: 28.07.2020 08:42


Snooker: Matthew Stevens - Ricky Walden
Snooker | Matthew Stevens - Ricky Walden | 15:00
Eaglebet Eaglebet
Tiistaina pelataan viimeiset kahdeksan ottelua snookerin MM-kisojen karsinnoissa Sheffieldissä. Etukäteen matseista selvästi tasaisin on kokeneiden Matthew Stevensin ja Ricky Waldenin taisto, jossa vedonlyöntikertoimissa Walden on markkinoiden mielestä pieni suosikki. Niin ympäripyöreästä koitoksesta tässä kuitenkin puhutaan, että kumman tahansa asettaminen ennakkosuosikiksi on lähinnä makuasia. Tiedossa on suurella todennäköisyydellä pitkä ja raastava koitos.

Auringonlaskun ratsastajat?


Stevensin ja Waldenin ottelussa vastakkain on kaksi kovin erilaista, joskin varsin samanlaisessa tilanteessa olevaa snooker-ammattilaista. Huippulahjakas Stevens on pelannut pitkän ja komean uran, mutta lahjat olisivat riittäneet vieläkin parempaan. Walden puolestaan ei ole yhtä lahjakas peluri, mutta kova työnteko ja kestävyys tiukoissa paikoissa on auttanut ulosmittaamaan huomattavasti isomman osan potentiaalista.

Yhdistävää näille pelaajille tuntuu olevan myös se, että molempien ura vaikuttaa vääjäämättä olevan matkalla alaspäin. Hyviä ja erinomaisiakin esityksiä molemmilta on viime kausilla nähty satunnaisesti, mutta yhtä lailla matka on yhä useammin katkennut turnausten alkukierroksilla. Stevens on kaksikosta onnistunut hieman paremmin pitämään rankingistaan kiinni, walesilainen on tällä hetkellä listattuna sijalla 31. Englannin Walden puolestaan löytyy samalta listalta kymmenen sijaa alempaa.Molemmat pelaajista aloittivat rankinginsa perusteella nämä karsinnat edelliskierrokselta. Kumpikin myös esiintyi melko identtisesti, joskin Walden jätti parilla oikein hienolla lyöntisarjalla itsestään kenties vähän terävämmän kuvan. Sillä perusteella sekä lupaavalla Championship Leaguen esiintymisellä kesäkuussa todennäköisesti myös vedonlyöntikertoimissa Walden on pieneksi suosikiksi saatu. Voitto Mark Joycesta oli kaikkiaan ihan vahva esitys.

Stevens puolestaan joutui hieman tiukemmalle, kun maanmies Ian Preece kiusasi ennakkosuosikkia neljän erän edestä ja johti jo 3-1. Neljä yli viidenkymmenen pinnan lyöntisarjaa nakuttanut Stevens oli kuitenkin Waldenin tavoin ottelussa parempi ja ansaitsi täysin voittonsa.

Pelivihje


Vaikea tässä kumpaakaan soturia on etukäteen kovin paljon vahvempana nähdä. Markkinat pitävät enemmän Waldenista ja mikäs siinä, peliviisas snookeristi on usein parhaimmillaan silloin kun pitääkin. Toisaalta kaksi kertaa MM-kisojen finaalissakin esiintynyt Stevens on parhaimmillaan näistä kahdesta selvästi parempi pelaaja.

Pitkä ja tiivis taisto paikasta Crucible-teatteriin lienee siis edessä tässä paras yhdeksästätoista pelattavassa matsissa. Siltä puolelta löytyvät myös parhaat pelivalinnat.

ComeOn: Talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa!


Vedonlyöntisivusto ComeOn tarjoaa kaikille uusille pelaajille 50€ pelirahaa, kun teet vain 10€ talletuksen. Viisinkertaista talletuksesi tänään liittymällä sivustolle alta, tai lue lisää sivustosta ComeOn arvostelustamme.
Comeon: talleta 10€ & saat 50€ pelirahaa ››

Pelivalintamme:

Yli 16.5 framea @1.72

Unibet - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.72

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.72

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.72

Mobilebet - 400% tai 100€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.72

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Royal Panda - Lue arvostelu

1.72

Laaja valikoima urheiluvedonlyöntiä Royal Pandalla!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

1.72

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.72

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.68

Hyödynnä 50€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan