NBA: Memphis Grizzlies - Chicago Bulls | Lauri Markkanen jälleen tehoille!

Julkaistu: 27.02.2019 18:58


NBA: Memphis Grizzlies - Chicago Bulls | Lauri Markkanen jälleen tehoille!
NBA | Memphis Grizzlies - Chicago Bulls | 03:00
Nordicbet Nordicbet
Lauri Markkanen ja Chicago Bulls matkaa Memphisiin keskiviikkona kohtaamaan Grizzliesin. Memphisin kausi ei ole mennyt odotusten mukaan ja hyvä alkukausi on kääntynyt katastrofiksi. Joukkue on lännessä toiseksi viimeisenä ja loukkaantumisetkin ovat vaivanneet joukkuetta viime aikoina. Nuori lupaus Jaren Jackson Jr. on ulkona reisivamman takia ja tästä ottelusta on myös todennäköisesti poissa tärkeä iso mies CJ Miles sekä myös Ivan Rabb.

Memphis teki pelaajavaihdoksia Toronto kanssa hetki sitten ja treidasi Marc Gasolin pohjoiseen ja sai tilalle Jonas Valanciunaksen joka on jälleen toipunut pelikuntoon. Valanciunaksen minuutit tulevat tänään kasvamaan, mutta hän on saanut vasta neljä ottelua ja kaksi starttia Memphisissä loukkaantumisen jälkeen. Hän hakee vielä siis parasta tuntumaansa takaisin peleihin ja Memphisin poissaolot avaavatkin mahdollisuuden Bullsille.

Chicago on ollut pirteämpi viime aikoina, vaikka onkin surkea NBA-joukkue. Lauri Markkanen on löytänyt jälleen huiman pelivireen ja hänen roolinsa Bullsissa on hieman muuttunut pelaajavaihdoksien myötä. Lauria on alettu peluuttamaan enemmän pelintekijänä ja hän tuo itse palloa ylös, juoksee kenttää ja siten pääsee enemmän käsiksi ratkaisuihin. Celticsiä vastaan Lauri takoi uransa ennätyspisteet 35 pinnaa ja viime ottelussa jatkoi hyvää virettään 26 pisteellä Milwaukeeta vastaan.

Lauri Markkanen on viimeisessä 9 ottelussa tehnyt kaikissa 20 pistettä tai enemmän. Keskiarvo viimeisessä 9 ottelussa on Laurilla huikea 26,4 pistettä ja kolmessa ottelussa näistä pinnoja on syntynyt 30 tai enemmän. Bullsilta on tästä ottelusta vielä poissa luultavasti Hutchinson, Porter Jr ja Kriss Dunn. Nämä lisäävät ennestään Laurin vastuuta pallollisena pelaajana ja hänelle on takuuvarmasti tänään paljon ratkaisun paikkoja. Myös Zach Lavinelta odotetaan isoa peliä tänään ja molempien pistevedot ovat tänään hyviä pelikohteita.


Ottelun tasoituslinja on n. 3,5 pistettä. Bullsilla on mahdollisuus voittaa tämä ottelu, mutta valitsemme silti mieluusti Laurin pisteet varsinaseksi vihjeeksi. Voit kuitenkin yllä olevasta boxista siirtyä pelaamaan Zach Lavinen pisteitä tai Bullsin voittoa tasoituksella parhaalla kertoimella.

Pelivalintamme:

Lauri Markkanen yli 21,5 pistettä @1.90

Betway - Lue arvostelu

1.90

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Redbet - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ edestä ilmaisvetoja Redbetillä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.87

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.87

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.87

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan