NBA: Memphis Grizzlies - Denver Nuggets

Julkaistu: 07.11.2018 19:54


NBA: Memphis Grizzlies - Denver Nuggets
NBA | Memphis Grizzlies - Denver Nuggets | 03:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Betsafe.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Betsafen sivustolle tästä.

Memphis Grizzlies kohtaa kotonaan Denver Nuggetsin ja kertoimet eivät mielestämme oikein täsmää tässä ottelussa. Vierasjoukkue Nuggets on ollut yksi läntisen konferenssin parhaita joukkueita ja todella tehnyt vaikutuksen voittamalla yhdeksän ottelua kymmenestä. Denver otti juuri kaksi todella kovaa päänahkaa voittaen Utahin sekä Bostonin ja vielä kohtuu selkein numeroin.

Memphis, vaikkei heihin paljoa odotuksia kohdistunut ennen kautta, on pelannut myös kohtuullisen hyvin alkukauden ja on tällä hetkellä läntisessä konferenssissa kahdeksantena. Memphis tuskin tulee pääsemään playoffeihin, mutta alkukaudesta heillä on ollut hyvä meininki ja ovat ottaaneet kovia voittoja. Muun muassa Utahin Memphis on voittanut jo kahdesti.

Memphisin todellinen pelivoima ei kuitenkaan ole aivan näin hyvä mitä joukkue on ensimmäisen 10 pelin perusteella. Joukkue pelaa hitaalla temmolla ja ottaa vähiten heittoja koko liigassa. Denveriin verrattuna myös levypallopelaamissa on iso etu vierasjoukkueelle. Pelkästään hyökkäyspään levypalloissa Denver tilastoi peliä kohden yli viisi levypalloa enemmän kuin Memphis. Tänään onkin Nikola Jokicilla ja Paul Millsapilla hyvä tilaisuus ottaa korinalus haltuun.

Arviomme mukaan tasoituksen tulisi tässä ottelussa olla Denverille pisteen verran enemmän eli -4,5. Markkina antaa kuitenkin vain tasoitusta -3 joten tämä sopii hyvin pelikohteeksi.

Pelaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!


Speedybet tarjoaa vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä! Pääset nyt pelaamaan urheiluvedonlyöntiä ilman ainaisia dokumenttien lähettelyä tai rekisteröintejä. Homma toimii kuten Veikkauksella, mutta kertoimet ovat selvästi korkeampia ja aivan markkinoiden kärkipäätä. Tutustu Speedybet arvosteluumme tästä tai siirry pelaamaan Speedybetille suoraan.

Pelivalintamme:

Denver Nuggets -3 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
10Bet - Lue arvostelu

1.91

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet90 - Lue arvostelu

1.91

Nappaa 100€ bonus Bet90:lle!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.90

Bethard - Lunasta kova 100€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan