Yokary Liga: Merw - Ahal

Julkaistu: 23.05.2020 02:43


Yokary Liga: Merw - Ahal
Yokary Liga | Merw - Ahal | 16:00
Eaglebet Eaglebet
Turkmenistanin Yokary Ligan kymmenennellä kierroksella Merw kohtaa Ahalin Bayramaly Stadionylla lauantaina.Merw voitti toistamiseen Energetikin ja karisti jumbosijaa kauemmaksi


Kuudennella sijalla kolmanneksi viimeisenä oleva Merw katkaisi kahden ottelun tappioputkensa ja kaatoi hieman yllättäen jumboksi jämähtäneen Energetikin 2-1 Energetik Stadionylla viime kierroksella.

Merw käänsi ensimmäisen puolituntisen aikana Perman Khallyevin ja joukkueensa ikäpresidentin 37-vuotiaan Döwlet Bayramowin osumilla pelin edukseen isäntien Bayram Ataevin aikaisesta johtomaalista huolimatta. Vierasvoittoa edesauttoi Energetikin Alikper Musayibovin saama punainen kahden keltaisen jälkeen avausjaksolla.

Magtymguly Begenyewin suojatit ovat keränneet yhdeksän pistettä yhdeksästä ottelusta yhteismaalein 6-15. Merw on voittanut tällä kaudella Energetikin kahdesti (1-0 ja 2-1) ja Nebitcin kerran kotonaan sekä hävinneet loput kuusi ottelua vastustajilleen. Viisi kertaa kuudesta tappiopelissään Merw on jäänyt ilman maaleja onnistuen maalaamaan ainoastaan Köpetdagia vastaan (1-3) Alibek Abdurahmanovin toimesta.

Merwin kuudesta maalista Bayramow on ampunut kaksi osumaa. Neljä muuta futisniiloa ovat osuneet kertaalleen.


Ahal menetti kärkipaikan hävitessään toistamiseen Altyn Asyrille


Ahal putosi viime kierroksella ensimmäistä kertaa pois jalustaltaan sarjakärjestä toiselle sijalle. Syynä tähän oli jo kauden toinen tappio kuuden edelliskauden mestarijoukkueelle Altyn Asyrille, joka päihitti Ahalin toisen kerran tällä kaudella samoin 2-1 lukemin. Nimellisesti Ahal oli tällä kertaa kotijoukkueena, mutta tuolla ei ole käytännössä järin suurta seksuaalista merkitystä. Paikallisvastustajat kun pelaavat molemmat ottelunsa Asgabat Stadyonilla, minne oli tällä kertaa ahtautuneena 1500 kannattajaa vauvasta vaariin.

Ahal on voittanut kaikki muita vastustajia vastaan pelaamansa ottelut eli kuusi peliä, joista viisi matsia ilman päästettyä maalia. Yksi ottelu on jouduttu siirtämään, mistä johtuen Ahalilla on yksi ottelu esimerkiksi Altyn Asyria vähemmän pelattuna ja molemmat ovat tällä hetkellä tasapisteissä eli keränneet 18 pinnaa. Ahalin maalisuhde 14-5 on hieman Altyn Asyria (17-7) kehnompi.

Ahalin ehdoton ykköstykki on ollut puolet eli seitsemän reppua joukkueensa maaleista paukuttanut Elman Tagayew, joka onnistui taas Altyn Asyria vastaan.


Peli-idea


Historian saatossa Ahal ja Merw ovat kohdanneet 39 kertaa. Noista kohtaamisista Ahal on voittanut 20 kertaa, kuudesti on jääty tasapeliin ja Merw on onnistunut kaatamaan Ahalin 13 kertaa.

Viime kaudella Ahal vei kaikki neljä kohtaamista 3-0 ja 1-0 kotona sekä 1-0 ja 1-0 vieraissa. Tällä kaudella joukkueet kohtasivat maaliskuussa, jolloin Ahal kaatoi vieraansa 3-0.

Ahal on pitänyt maalinsa puhtaana 44% joukkueiden kohtaamisista. Tuoreimmalla otannalla noista viidestä edellisestä pelistä reppu on pysynyt puhtaana 100%. Rolle-setä rohkenee väittää, että todellinen arvio tämänhetkisillä voimasuhteilla pyörii jossain 65-70% tuntumassa, jolloin 1.42-1.58 kertoimet riittäisivät jo ylikertoimisiksi pelikohteiksi. Ahalin voittaessa ja pitäessään maalinsa puhtaana todennäköisyyden on oltava vieläkin matalampi, mutta meneekö se muka alle 50% on todellakin syytä epäillä.

Heikko Merw tulee Ahalille otolliseen aikaan vastaan, kun se on äkäisemmillään Altyn Asyr-tappion jäljiltä ja Merw joutuu maksumieheksi. Ihan samalla tavalla kävi muutama kierros takaperin Altyn Asyrille, kun se sai katalasti nenilleen heikolta Nebitcilta ja luukutti tuon jälkeen Merwia 4-0 vieraissa. Nyt on Ahalin vuoro tehdä Merwista vuorostaan hakkelusta!

5€ pelirahaa vedonlyöntiin ilmaiseksi ilman talletusta!


Vedonlyöntisivusto LV Bet tarjoaa kaikille uusille pelaajille 5€ ilmaista pelirahaa ilman talletusta! Avaa ilmainen pelitili ja lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] aiheella 5€ Welcome Bet ja saat pelirahaa täysin ilmaiseksi! Voit lukea tarkemmat ohjeet ja lisätietoja tarjouksesta täältä tai siirtyä suoraan alta LV Betin tarjoukseen!
LV BET: Käy lunastamassa oma 5€ ilmaisrahasi täältä >>

Pelivalintamme:

Ahal voittaa päästämättä maalia @2.5

Expekt  - Lue arvostelu

2.5

Lunasta 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Eaglebet - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä Eaglebetin 125€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NightRush - Lue arvostelu

2.35

Lunasta 100%/100€ bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LV BET - Lue arvostelu

2.25

Lunasta 50€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Energybet - Lue arvostelu

2.25

Tuplaa ensimmäisen yhdistlemävetosi kerroin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Rolle-setä