Mestarien liiga: Dinamo Zagreb - Chelsea

Mestarien liiga | Dinamo Zagreb - Chelsea | 19:45 | 6.9.2022
Kohde sulkeutuu: 06.09.2022 19:45
Chelsea ei oikein ole pystynyt kontrolloituun pelaamiseen. Kotijoukkue taas tekee maaleja ja päästää niitä.Chelsean kausi on alkanut vaisusti. Kuuden Valioliigan kierroksen jälkeen sillä on saldona 3-1-2. Viime viikonloppuna Chelsea voitti kotonaan West Hamin, mutta tiukille meni. Voittomaali tuli pari minuuttia ennen loppua, ja vielä sen jälkeen Hammers teki maalin, jonka VAR kuitenkin hylkäsi, kun nauhalta löydettiin, että Bowen olisi rikkonut Chelsean veskaria Mendya. Tästä tuli pieni kohu, Hammers-manageri David Moyes oli raivoissaan videotuomiosta.

Kentällä Chelsean pelit ovat sujuneet vaisusti, mutta ostopuolella homma on luistanut ja rahaa on riittänyt. Seuran tilit ovat viime siirtoikkunalta yli 220 miljoonaa euroa miinuksella. Puolustus on mennyt viime kaudesta lähes täysin uusiksi, ja kärkeenkin on tullut uusia pelaajia. Nyt sitten vain manageri Tuchelin pitäisi saada homma toimimaan.

Infogolin xG-laskujen mukaan Chelsea on ollut oikeastaan vaisumpi, mitä tulokset antavat ymmärtää. Se oli xG-lukemissa vain kaksi sadasosaa Hammersia parempi viime viikonloppuna. Umpikehnoa kautta pelaavaa Leicesteria vastaan Chelsea otti Stamford Bridgellä 2-1 -voitin, mutta xG-lukemissa se oli kaksi kymmenystä heikompi. Zagrebin Dynamo tuskin on paljon huonompi joukkue kuin mitä Leicester on juuri nyt.

Chelsea on päästänyt viimeisissä viidessä matsissa yhdeksän maalia sekä Hammersin VAR:n hylkäämän osuman. Puolustus on pettänyt, ja Tuchelilla on pohdittavaa, että pelatako tästä eteenpäin kolmen tai neljän linjalla.
Hyökkäyksessäkin on ollut ongelmia. Kai Havertz teki viikonloppuna kauden ensimmäisen maalinsa, ja ehkä siitä voisi lukko aueta.

Aubameyang potee leukaansa


Dinamo Zagreb on neljän voiton putkessa. Se on Kroatian liigan ylivoimaine ykkönen alkukauden jälkeen, ja viime Mestarien liigan karsintamatsissa se voitti kotonaan norjalaisen Bodo/Glimtin lopulta selvästi 4-1 jatkoajan jälkeen. Kaiken kaikkiaan Dinamo pelasi kolme karsintakierrosta ennen kuin se pääsi lohkopeleihin.
Viimeisistä kahdeksasta Kroatian liigan matsista Dinamo on ottanut 22 pistettä ja niissä se on tehnyt kovat 27 maalia. Toisaalta se ei ole pitänyt nollia viimeiseen kymmeneen matsiin.

Tuchel voisi tuoda tähän matsiin Kepan maalille ja Jorginhon keskikentälle. Kovacic pelannee ex-seuraansa vastaan. Puolustuksessa Chilwell taitaa olla ohittanut Cucurellan. Mount ja Havertz tulivat Hammers-matsissa vaihdosta mukaan, nyt voisi olla avauksen paikka. Uusi mies Aubameyang on vielä ryöstössä murtuneen leuan kanssa sairaslomalla.

Viime Kroatian liigan matsissa Dinamolla oli kentällä useita pelaajia, jotka eivät pelanneet Bodo/Glimtia vastaan. Nyt huilivuoron saaneet varmaankin ovat avauksessa.


Kertoimet matsiin ovat noin 7.00 – 4.60 – 1.50. Chelsean pelaaminen näillä lukemilla ei ainakaan ole fiksua. Yli 2.5 maalia saa noin 1.80-kertoimia, ja sitä voisi mieluummin kokeilla kuin tasoitusbetsiä kotijoukkueelle. Dinamo on tehnyt hyvin maaleja, mutta päästänyt niitä myös. Chelsealla on toki potentiaalia hyvään hyökkäykseen. Tuskin tästä tulee varovainen matsi.


Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @1.76

Mr Green - Lue arvostelu

1.76

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.76

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.75

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.74

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan