Mestarien liigan karsinnat: Inter Escaldes - Vikingur Reykjavik

Mestarien liigan karsinnat | Inter Escaldes - Vikingur Reykjavik | 22:30 | 24.6.2022
Kohde sulkeutuu: 24.06.2022 22:30
Islanti vastaan Andorra. Ei pitäisi olla epäselvyyttä, että Vikingur on selvästi parempi, ja se pelaa vielä kotisaarellaan.Voittaja pääsee Mestarien liigan varsinaisiin karsintoihin. Vikingur Reykjavik oli edellisellä kierroksella ylivoimainen virolaista Levadiaa vastaan, voitto tuli 6-1. Andorran joukkue Inter Club d’Escaldes voitti sanmarinolaisen La Fioritan 2-1.
Andorra ei ole futismaana lähelläkään Islantia, joten luonnollisesti avauskierroksella murskavoiton ottanut Vikingur on selvä suosikki. Esimerkiksi Fezbetillä ottelun kertoimet on laitettu 14.00 – 7.00 – 1.13.

Inter on voittanut Andorran pääliigan kolmena viime kautena, mutta se nyt ei ole kovin kummoinen meriitti. Kahdella viime kaudella joukkue on pudonnut Mestarien liigasta juuri tässä vaiheessa, mutta kaudella 2020-2021 se pääsi aina Eurooppa-liigan toiselle karsintakierroksella. Viime kauden Konferenssiliigassakin se pääsi toiselle karsintakierroksella. Siinä lienee Interin mahdollisuuksien yläraja.

La Fioritaa vastaan Inter oli puoliajalla tappiolla, mutta kymmenisen minuuttia toisen jakson alun jälkeen Soldevila teki tasoituksen ja siitä noin kymmenen minuutin päästä sama mies teki voittomaalin. Inter ei mitenkään ollut otteluraporttien mukaan hallitseva joukkue, laukauksetkin olivat matsissa tasan. Jos joukkue pelaa sanmarinolaisen ryhmän kanssa tasaväkisen matsin, niin kyllä sen täytyy olla selkeästi heikompi kuin Islannin mestari.

Vikingur voittoputkessa


Vikingur on hyvässä kunnossa. Sillä on alla viiden voiton putki kaikki turnaukset mukaan lukien. Voitto virolaisesta Levadiasta oli vakuuttava. Vikingur ja Levadia lienevät tämän turnauksen kaksi parasta joukkuetta, joten tällä hetkellä Vikingur on kyllä nostettava aivan eri kategoriaan kuin Inter.

Kokoonpanopuolella ei ole mitään ihmeellistä. Inter ei kärsinyt viime kierroksella uusia loukkaantumisia, kaikki viisi vaihtoa olivat ilmeisesti taktisista syistä tehtyjä. Inter pelannee samalla ryhmällä kuin viimeksi, kahden maalin Soldevila kärjessä. Joukkueen ryhmitys on 3-4-3.
Vikingur pelannee 4-3-3 -systemillä. Kärjessä pelannee Nikolaj Hansen, hän osui viimeksi kerran.


Kaikki tämän turnauksen ottelut pelataan Islannissa, ja vaikka matsi ei varsinaisesti olekaan Vikingurin kotikentällä, niin toki kotiolot ovat islantilaisille plussaa. Tämä vielä painaa vaa’assa lisää. Tasoero on muutenkin selvä. Lapulle Vikingur -2.5, kerroin on yli kakkosen. Pieni panos kuitenkin, sen verran eksoottisia ja tuntemattomia nämä joukkueet ovat.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Vikingur Reykjavik -2.5 @2.15

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.15

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

2.05

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

2.05

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.04

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan