Mestarien liiga: Levadia - Vikingur Reykjavik

Mestarien liiga | Levadia - Vikingur Reykjavik | 22:30 | 21.6.2022
Kohde sulkeutuu: 21.06.2022 22:30
Viime vuosina virolaiset ovat pärjänneet hivenen paremmin kuin islantilaiset. Matsi pelataan Islannissa, mutta Vikingur ei ole kotijoukkue.Aivan hiljattain Real Madrid tyrmäsi Mestarien liigan finaalissa Liverpoolin. Uusi UCL-kausi alkaa jo nyt, kun pelataan esikarsintoja.
Virolainen Levadia Tallinnasta pelaa islantilaista Vikingur Reykjavikia vastaan. Jostain syystä ottelu pelataan neutraalilla kentällä, joka kuitenkin on Islannissa.
Kummallakin on sarjakausi hyvässä vauhdissa, ja kumpikin on hyvässä kunnossa. Levadia on viimeksi hävinnyt huhtikuun lopussa. Tappiottomien otteluiden putki on yhdeksän matsin mittainen. Viime Viron liigan matsissaan Levadia voitti Parnu JK Vaprusin 4-1.

Vikingur Reykjavik on voittanut neljä viimeistä matsiaan. Viimeisin on Islannin liigan ottelu Vestmannaeyaria vastaan, lukemat 3-0.

Mikä sitten on Islannin ja Viron liigan ero? Viime kaudella Islannin edustaja Valur pelasi ensimmäisellä karsintakierroksella, ja hävisi ennakkosuosikki Zagrebin Dinamolle yhteismaalei 2-5. Viron Flora taas pudotti Hiberniansin komeasti 5-0. Seuraavalla kierroksella Flora sitten putosi Legia Varsovalle 1-3.
Flora pääsi vielä mukaan Eurooppa-liigaan, mutta siellä se putosi heti Kyproksen Omonialle.

Miksi Islanti olisi parempi?


Kaudella 2020-2021 islantilainen KR putosi heti ensimmäisellä karsintakierroksella Skotlannin suurseuralle Celticille 0-6. Viron edustaja oli silloinkin Flora, mutta se putosi samantien Liettuen Suduvalle.
Eurooppa-liigassa 2020-2021 toisella karsintakierroksella Viron Flora pudotti Islannin KR:n 2-1. Kolmannella karsintakierroksella Flora pudotti Maltan Florianan. Ratkaisevalla kierroksella Flora sitten putosi Zagrebin Dinamolle.

Parin viime kauden pikaisella otoksella Viro tuntuisi olevan hivenen niskan päällä Islantiin nähden.

Islannin maajoukkueessa ei pelaa ainuttakaan Vikingurin pelaajaa. Viron maajoukkueessa taas pelaa Levadian pelaajia, esimerkiksi kärkipelaaja Robert Kirss oli avauksessa, kun Viro voitti puolitoista viikkoa sitten Kansojen liigassa vierasmatsissa Maltan 2-1.


Vetomarkkina on saanut islantilaiset suosikiksi. Sen kertoimet ovat 2.30 -paikkeilla, kun ”kotivoitosta” saisi noin 2.80. Vaikea pitää Vikinguria selvänä suosikkina, tuskin tässä pelipaikka Islannissa paljoakaan merkitsee. Laitetaan lapulle varovasti Levadia +0 asian handicap, kerroin on noin kakkosen paikkella. Neo.betin ja STS Betin vaihtoehto listassa on "draw no bet". Tasurilla saa panoksen takaisin.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Levadia +0 asian handicap @2.05

Huti
STS Bet - Lue arvostelu

2.05

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

2.04

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.95

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan