Mestarien liiga: Liverpool - Villareal

Mestarien liiga | Liverpool - Villareal | 22:00 | 27.4.2022
Kohde sulkeutuu: 27.04.2022 22:00
Vaikka Villareal olisikin heikoin jäljellä olevista, niin ei se mikään heittopussi ole. Nyt pelataan kuitenkin UCL:n välieriä.Liverpool jahtaa edelleen neljää pokaalia. Englannin Liigacup sillä on jo voitettuna. Kauden alla Liverpoolin neljästä pokaalista sai kertoimeksi noin 3000.
Mestarien liigassa Poolilla kävi arpatuuri, kun se sai välieriin vastaansa Villarealin. Villarealin voi sanoa olevan heikoin jäljellä olevista joukkueista.

Mestarien liiga saattaa vahvistaa sitä asetelmaa, että Liverpool ja Manchester City ovat tällä hetkellä maailman kaksi parasta joukkuetta. Todennäköisin UCL:n finaalimatsi on juuri Pool vastaan City. Pelipaikkana tämän vuoden loppuottelussa tulee olemaan Pariisin Stade de France.

Kumpikin näistä tämän matsin joukkueesta on ollut hyvässä kunnossa. Molemmilla on viidestä viime ottelusta saldona 3-2-0. Kumpikin on voittanut kaksi viimeistä matsiaan. Pool kaatoi Valioliigassa Manchester Unitdin 4-0 ja Evertonin 2-0. Villareal voitti La Ligassa Getafen 2-1 ja Valencian 2-0.

Anfield on jälleen tällä kaudella ollut Liverpoolille linnake. Mestarien liigassakin Poolin xG-lukemat kotimatseissa ovat olleet keskimäärin 2.14 – 0.80, eli se on dominoinut selvästi.

Villareal pudotti Bayernin ja Juventuksen


Vaikka Villareal olisikin jäljellä olevista UCL-joukkueista heikoin, ei se missään nimessä ole heittopussi. Se on jo pudottanut Juventuksen ja Bayern Munchenin, ja varsinkin Bayernin hyökkäyksen pitäminen aisoissa oli hyvä työnäyte. Kahdessa viime kierroksen ottelussa Bayern sai yhteensä Villarealia vastaan tehtyä yhden maalin ja xG-lukemaksi yhteensä 2.83.

Villareal pelasi Bayernia vastaan niin, että se makuutti puolustustaan alhaalla ja pakotti saksalaiset laukomaan kaukaa. Samaa lienee luvassa Liverpoolille. Poolin kärkipään nopeus ei ole kova ase, jos jatkuvasti on vastassa asemissaan oleva puolustus. Toisaalta Everton teki viikonloppuna juuri tätä Poolia vastaan, ja silti Pool löysi keinot kahteen maaliin.

Everton yritti viikonloppuna myös saada omat maalipaikat Liverpoolin korkealle nousevan puolustuslinjan kustannuksella, ja tätäkin Villareal varmasti tulee yrittämään. Villareal on vielä paljon parempi vastaiskujoukkue kuin Everton.

Lapulle Villareal tasoituksella


Kun peli sujuu, niin siinä on usein taustalla se, että pelaajat ovat pelikunnossa. Näin on nytkin Liverpoolin kohdalla. Roberto Firmino on ainoa pelaaja, joka saattaa olla sivussa. Manageri Klopp saattaa laittaa taas viime aikoina kovaan maalivireeseen päässeen toppari Konaten avaukseen. Konate teki edellisellä kierroksella Benficaa vastaan maalin kummassakin matsissa.
Henderson ja Diaz olivat viikonloppuna penkillä, mutta nyt he voisivat olla avauksessa. Poolin kolme kärki olisi sitten Salah, Mane ja Diaz.

Villarealin entinen Liverpool-pelaaja Alberto Moreno ei ole mukana, vaan hän on sairastuvalla. Samaten joukkueen ykköskärki Gerard Moreno on loukkaantuneena. Coquelin on tervehtynyt ja ilmeisesti avauksessa. Villarealin managerin, Arsenalissa epäonnistuneen Unai Emeryn ongelma on hyökkäys, Morenon tilalle tullee joko Pino, Trigueros ja Chukwueze.


Poolin voittokerroin on vain noin 1.30, ja on se liian vähän. Sen jatkopaikasta saa vielä vähemmän, vain noin 1.18, ja sellaiset lukemat ovat pelikelvottomia. Villarealin jatkopaikasta saisi yli kuuden kertoimia, joka varmasti olisi pelattava, jos sellaista yllätystä haluaa lähteä hakemaan.
Eiköhän Villarealin alhaalla makaava puolustus saa pidettyä matsin suht tasaisena. Odotettavissa on kaksi tiukkaa ottelua, joissa Liverpool on jossain määrin niskan päällä. Silti tähän peliin sopii hyvin betsata Villareal +1.5, kerroin on kakkosen paikkeilla.

Bet Dukes - 10€ ilmaisveto yksinkertaisella kierrätyksellä!


Uusi Bet Dukes -vedonlyöntisivusto tarjoaa helpon ilmaisvedon! Uutuusbookerin uudet pelaajat saavat 10€ ilmaisvedon vain yksinkertaisella kierrätyksellä. Talleta 10€ ja poimi ilmainen veto! Lue Bet Dukes arvostelu sivuilta tai siirry pelaamaan.
Bet Dukes: nappaa ilmaisveto ››

Pelivalintamme:

Villareal +1.5 @2.01

Bet365 - Lue arvostelu

2.01

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.00

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.00

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.98

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.94

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan