Mestarien liiga: Maccabi Haida - Apollon Limassol

Mestarien liiga | Maccabi Haida - Apollon Limassol | 20:00 | 3.8.2022
Kohde sulkeutuu: 03.08.2022 20:00
1x2-kertoimet ovat kohdallaan, mutta totals-puolella on runsasmaaliselle matsille tarjolla hyviä lukemia.Sitten pitäisi Mestarien liigan karsinnoissa arvioida Israelin ja Kyproksen liigojen tasoeroa. Maccabi Haifa oli viime kauden Israelin mestari, eroa kakkosena olevaan H Beer Shevaan tuli kahdeksan pistettä. Apollon Limassol oli Kyproksen liigan ykkönen, AEK Larnaca jäi neljän pisteen päähän.

Vetomarkkina on sitä mieltä, että Israelissa pelataan selvästi parempaa sarjaa. Maccabi Haifan jatkopaikasta saa kertoimeksi vain noin 1.40.

Maccabi Haifan puolesta puhuu se, että edellisellä kierroksella se pudotti ennakkosuosikin kreikkalaisen Olympiakoksen yhteismaalein 5-1. Vieraissa Maccabi voitti peräti 4-0. Olympiakoksella keitti matsissa pahemman kerran. Maccabi teki matsin avausmaalin jo viidennellä minuutilla, kun Tjarron Chery laittoi vaparin komeasti yläkulmaan. Tämä taisi olla kreikkalaisille liikaa, avauspuoliskolla Torosidis sai keltaisen vaihtopenkin puolelle ja Soares sekä Cisse epäurheilijamaisesta käytöksestä.

Apollon Limassol tulee mukaan karsintoihin vasta tässä vaiheessa. Maccabi Haifan voisi ajatella olevan hivenen valmiimpi uuteen kauteen. Apollon on pelannut neljä treenimatsia ennen kauden alkua, eikä se ole voittanut niistä ainuttakaan. Tappiot tuli Torinoa Liberecia ja Doxaa vastaan. Unkarilaisen Mezokovesd-Zsoryn kanssa Apollon pelasi 3-3 -tasurin.

Maccabin voittokerroin on kohdallaan


Maccabin keskikentän Jaber oli reisivamman vuoksi sivussa kummastakin Olympiakos-ottelusta, mutta nyt hän taitaa olla taas pelikunnossa. Maccabi pelannee 4-3-3 -systeemillä, ja keskikentän moottorihommissa pelaavat ainakin Lavi sekä Chery.

Maccabin kärkitrio Atzili, David ja Haziza teki viime kaudella kaikki turneet mukaan lukien yhteensä 62 maalia, ja koko kolmikko taitaa olla nyt avauksessa.

Apollonin ryhmässä pelaa lainasopimuksella israelilainen nuori stara Ido Shahar. Apollonin pelaajista sivussa on ainakin Iliev, jolla on jalkavamma. Kärjessä pelannevat Kyproksen maajoukkueen Pittas sekä ranskalainen Dabo.


Kerroin Maccabin voitolle on vain noin 1.50, ja se lienee kohdallaan. Joukkue tuntuu olevan hyvässä alkukauden kunnossa, mutta ei sen voittomahdollisuudeksi voi mitenkään antaa enempää kuin reilut 65 prosenttia.
Totals-puolelta voisi laittaa matsiin pienen betsin. Yli 2.5 maalia saa vielä yli kakkosen kertoimia, luvut ovat tosin olleet laskussa. Maccabi teki viisi kassia Olympiakoksen verkkoon, ja nyt vastassa on selvästi pehmeämpi puolustus. Apollon teki kauden alla neljässä treenimatsissa viisi maalia, kyllä sekin jonkun paikan matsissa varmasti saa.

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Yli 2.5 maalia @2.07

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.07

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

2.07

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.96

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Neo.bet - Lue arvostelu

1.94

Neo.bet - Lunasta 200% bonus vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan