Mestarien liiga: Maccabi Haifa - Benfica

Ke 2.11. | klo 22:00 | Mestarien liiga | MACCABI HAIFA - BENFICA

Kohde sulkeutuu: 02.11.2022 22:00


Maccabi Haifa tavoittelee paikkaa Eurooppa-liigassa


Mestarien liigan lohkovaiheessa viedään viimeisiä ja H-lohkossa kaikilla joukkueilla on vielä hieman panosta. Benfica ja PSG ovat toki jo varmistaneet paikkansa 16 parhaan joukossa, mutta lohkovoiton kohtalo on vielä epäselvä. PSG:llä on loistava maaliero, joten vierasvoitto Juventusta vastaan riittänee. Juventus on tällä hetkellä Eurooppa-liigaan oikeuttavalla sijalla, mutta jos PSG:ltä tulee turpiin ja Maccabi yltää samalla pisteille, menevät israelilaiset kevääksi Eurooppa-liigan pudotuspeleihin.Maccabi Haifa on syksyllä ollut melko ikäväkin vastustaja etenkin Sammy Ofer Stadiumilla. Barak Bakharin miehistö on onnistunut maalinteossa kaikissa muissa peleissä paitsi lohkovaiheen avauksessa Benfican vieraana. Joukkue kykenee parhaimmillaan hyvinkin tiiviiseen puolustuspeliin ja kotiyleisön tuki on vertaansa vailla. Benficaa vastaan voi hyvin riittää tasapeli kevään europeleihin.

Maccabilta sivussa jatkaa tuttu nelikko – Daniel Sundgren, Mahmoud Jaber, Dolev Haziza ja Suf Podgoreanu. On perusteltua odottaa Maccabin jatkavan viiden alakerralla, jossa topparin tonteilla nähdään Dylan Batubinsika, Shon Goldberg ja kaksi maalia PSG:n verkkoon iskenyt Abdoulayé Seck.


Vierasjoukkue mittelöi tasapäisesti PSG:tä vastaan ja kaatoi Juventuksen kahdesti. Lisäksi Portugalin liigaa johdetaan suvereenisti. Roger Schmidt on saanut Lissabonin Kotkat huikeaan lentoon eikä keväälläkään Benficaa kannata aliarvioida. Tällä kaudella ei ole itse asiassa vielä hävitty yhtä ainoaa kertaa. On mielenkiintoista nähdä kuinka pitkään tappioton putki voi jatkua.

Benficalta Enzo Fernández kärsii pelikieltoa ja Fredrik Aursnes ottaa todennäköisesti Florentinon viereltä paikan keskikentällä. Morato on harjoitellut jo muun joukkueen mukana ja alla on myös yksi peli Benfican B-joukkueessa, mutta Schmidt ei vielä brassitopparia riskeeraa. Julian Draxler on ainoa loukkaantunut pelaaja vierailta. Lucas Veríssimo palaa kokoonpanoon oman pitkäaikaisloukkaantumisensa jäljiltä.

Pienimaalisuus maistuu lapulle


Lapulle otetaan alle 3 maalia. Voi olla, että toisaalla PSG painelee riittävälle karkumatkalle jo hyvissä ajoin, jolloin Benfican olisi voitettava Maccabi valtavalla marginaalilla. Tätä tuskin on tapahtumassa missään tapauksessa Haifan illassa. Maccabille voi hyvin piisata tasapeli, joten siitä on kotijoukkueen lähdettävä, että nolla pysyy omissa mahdollisimman pitkään.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

Alle 3 maalia @1.92

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

1.92

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.9

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.9

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Lucky Elektra - Lue arvostelu

1.9

Lucky Elektra - Pelien aloittamiseen jopa 150€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo