Mestarien liiga: Shakhtar Donetsk - RB Leipzig

Ke 2.11. | klo 19:45 | Mestarien liiga | SHAKHTAR DONETSK - RB LEIPZIG

Kohde sulkeutuu: 02.11.2022 19:45


Shakhtar Donetsk pakkovoiton edessä


Mestarien liigan F-lohkossa on vielä yksi jatkopaikka jaossa, kun Shakhtar Donetsk yrittää Varsovassa pelattavassa ottelussa kiriä RB Leipzigin kolmen pisteen etumatkaa kiinni. Ensimmäinen keskinäinen meni selkeällä marginaalilla juuri ukrainalaisjoukkueen hyväksi, joten kolme pistettä riittäisi Shakhtarille tiebreaker-sääntöjen nojalla jatkopaikkaan. RB Leipzig on kuitenkin kehittynyt isoin askelein edellisestä kohtaamisesta.Shakhtar on painanut eteenpäin läpi syksyn suurella sydämellä – kaikki tiedämme mistä syystä. Mestarien liigassa Igor Jovicevicin suojatit ovat yltäneet yhteen voittoon ja kolmeen tasapeliin. Ainoa tappio tuli Real Madridin vieraana Santiago Bernabéulla. Pelitapahtumien ja maalipaikkadatan valossa Shakhtar on venynyt isosti ja Leipzig lähteekin keskiviikkoon suursuosikkina.

Ensimmäisessä Leipzig-ottelussa maalin makuun kunnolla päässyt Marian Shved sekä Viktor Kornienko ja Oleksandr Zubkov ovat Shakhtarilta sivussa. Zubkov ja Shved ovat oikeita laitahyökkääjiä, joten Danylo Sikan taitaa olla stunttivuorossa. Yukhym Kononplya on epävarma osallistuja. Shakhtarin yksi harvoista ulkomaalaisvahvistuksista Lucas Taylor nähtäneen oikeana laitapakkina.


RB Leipzigin kurssi on kääntynyt komealla tavalla sen jälkeen kun Domenico Tedesco teki tilaa Marco Roselle. Leipzig viilettää nyt yhdeksän ottelun mittaisessa tappiottomassa putkessa ja tässä rupeamassa päihitettiin viimeksi Leverkusen ja Real Madrid. Leipzig kykenee luomaan huomattavaa vaaraa vastaiskuista Christopher Nkunkun ja Timo Wernerin johdolla ja Shakhtarkin joutuu näiden kanssa olemaan tarkkana keskiviikkona.

Péter Gulácsi jatkaa Leipzigin veräjältä vielä kuukausikaupalla sivussa ja maalilla nähdään keskiviikkona jälleen Janis Blaswich. Lukas Klostermann, Konrad Laimer ja Youssuf Poulsen ovat Gulácsin tavoin poissa. Amadou Haidara on kysymysmerkki ja Mohamed Simakan on näillä näkymin pelikunnossa.

Leipzig rankaisee vastaiskuista


Lapulle sovitellaan suoraa vierasvoittoa. Shakhtar tarvitsee kolme pistettä ja Jovicevicin miehistö joutuu siten olemaan ottelussa aktiivisempi pallollisena. Jossain vaiheessa ottelua Leipzig saanee pari hyvää paikkaa Shakhtarin pallonmenetysten jälkeen ja Rosen ryhmä sinetöi jatkopaikan kohtalon. Leipzig on hyvässä asemassa otteluun lähdettäessä ja tämän todennäköisesti Die Roten Bullen osaa hyödyntää.

100% talletusbonus 100€ asti


Mobilebet on täällä taas! Hetken Suomen markkinoilta huilia ottanut sivusto on edelleen yksi parhaista ja tarjoaa hyvää bonusta pelien alkuun.
Mobilebet: Lunasta 100% talletusbonus

Pelivalintamme:

1X2 RB Leipzig @1.68

Osuma
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 300€ bonuspaketti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
TonyBet - Lue arvostelu

1.67

TonyBetiltä jopa 100€ ilmaisveto helpolla kierrätyksellä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.62

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.62

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Timo