Mestarien liiga: Union SG - Rangers

Mestarien liiga | Union SG - Rangers | 21:45 | 2.8.2022
Kohde sulkeutuu: 02.08.2022 21:45
Belgian liigan kakkonen ei ainakaan ole huonompi kuin Skotlannin liigan kakkonen.Belgialainen Union SG on viime vuosisadan alkupuolen suurseura, joka sittemmin painui unholaan ja nousi taas viime vuosina huipulle. Union SG on voittanut Belgian mestaruuden 11 kertaa, viimeisin voitto on vuodelta 1935. Nyt se on pelannut taas pääliigaa kaksi kautta, ja viimeksi se oli Jupiler liigan kakkonen. Joukkue oli sivussa pääliigasta 48 vuotta.
Jupiler-liigassa pelataan loppusarja, ja Union SG voitti viime kaudella varsinaisen runkosarjan, mutta kevään kierroksilla Brugge meni ohi.

Glasgow Rangers on Skotlannin toinen suurista, ja suomalaisille kiinnostava, koska joukkueen keskikentällä edelleen siirtohuhuista huolimatta pelaa Glen Kamara.

Kumpikin joukkueista on jo aloittanut kotimaansa liigapelit. Union SG pelasi ensin St Truidenin kanssa tasan 1-1 ja viimeksi voitti Charleroin 1-0. Rangers voitti omassa Skotlannin Valioliigan avauksessaan Livingstonin 2-1.

Kumpi liiga on parempi, Skotlannin vai Belgian? Onko Belgian kakkonen parempi vai huonompi kuin Skotlannin liigan viime kauden kakkonen? Belgialaiset joukkueet ovat viime vuosina olleet mukana Mestarien liigan lohkopeleissä, mutta skottiseuroja ei niissä kisoissa olla nähty. Kaudella 2019-2020 peräti kaksi belgialaisseuraa Genk ja Brugge pelasivat UCL:n lohkomatseja. Tällä perusteella voisi Belgian liigan arvella olevan kovatasoisempi.

Rangersilla loukkaantumisia


Vetomarkkinoilla Rangersista on tehty selvä suosikki, mutta vaikea sille on takavuosien menestyksen perusteella nähdä syytä. Rangersin kerroin jatkopaikasta on vain noin 1.35 ja se on varmasti liian vähän.

Union SG:llä ei ilmeisesti ole uusia loukkaantumisia viime viikonlopun liigamatsin jäljiltä. Kärjessä pelannevat Vanzeir sekä Brightonista lainalla oleva Adingra.
Rangersin joukkueessa on enemmän poissaoloja. Hagi on sivussa polvivamman vuoksi, samaten kuin Morelos ja Roofe ovat sivussa. Uusien tietojen mukaan myös Kent ja Souttar ovat sivussa. Kärkipaikalla pelannee uusi mies Colak.


Rangersin suosikkiasemalle ei oikein löydy mitään erityistä syytä. Joukkueella on muutama avainpelaaja sivussa, kun taas kotijoukkue Union SG on terveellä ryhmällä mukana. Belgian liiga lienee kovatasoisempi.
Lapulle kotijoukkuetta tasoituksella. Union SG +0 asian handicap ja kerroin on vielä kakkosen päälle. Lukemat ovat laskussa, joten kannattaa ottaa pian, muutkin ovat huomanneet epäsuhdan. Tasurilla panos palautetaan. Joillain bookkereilla veto on mallia "tasapeli ei vetoa".

iBet - Tuplaa ensimmäinen talletuksesi 200€ saakka!


Oletko jo tutustunut uuteen iBet vedonlyöntisivustoon? Saat nyt uutena asiakkaana sivustolta 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää iBet arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta lyömään vetoa!
iBet: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Union SG +0 asian handicap @2.02

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
STS Bet - Lue arvostelu

2.00

STS Bet - Hyödynnä 100 € vedonlyöntibonus helpolla kierrätysvaatimuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

1.96

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fezbet - Lue arvostelu

1.9

FEZbet tarjoaa 200€ bonusta vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betinia - Lue arvostelu

1.9

Betinia - Lunasta 220€ pelirahaa + 20€ ilmaisveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan