Naisten Mestaruusliiga, 6. finaali: LP Kangasala - Pölkky

Naisten Mestaruusliiga, 6. finaali | LP Kangasala - Pölkky | 22.4.2022 | 18:30
Kohde sulkeutuu: 22.04.2022 18:30
Pölkky Kuusamon ja LP Kangasalan välisessä viidennessä naisten Mestaruusliigan loppuottelussa tuli taas huomattua passarin roolin tärkeys. Vaikka se ei useinkaan näy suoraan tilastoista kovin selvästi, tässä tapauksessa asia heijastui siihenkin.

Kun Pölkyltä puuttui kenties liigan paras passari Jalissa Trotter, oli joukkue välittömästi vaikeuksissa. Se toi Kangasalan vielä mukaan mestaruustaisteluun, joka näytti jo lipuvan kuusamolaisille.

Nyt jonkinmoinen henkinen yliote on vaihteeksi Kangasalan puolella. Vaikka vierasvoittoja on tässä finaalisarjassa napsittu paljon, ei kotiedun merkitystäkään ihan nollaksi voi tässä kohdassa laskea.

Jalkavammasta kärsineen Trotterin pelikunnosta ei ole julkista tietoa. Mutta vaikka hän pelaisi, voi mielen sopukoissa kalvaa jonkinlainen epävarmuus.Viidennen finaalin tilastoja ikään kuin sekoittaa toinen, hämmentäviin 6-25-lukemiin päättynyt erä. Kun sen blokkaa pois, voitti LP Kangasala muissa ottelun osissa vain kaksi yksittäistä pistettä enemmän kuin Pölkky.

Silti moni aiemmin heikompi asia kääntyi torstaina Kangasalan puolelle. Hakkuri Gabriela Da Silva pelasi finaalisarjan parhaan ottelunsa - hyökkäysprosentti 55 ja neljä torjuntapistettä ovat kovia lukuja, vaikka mukaan neljä hyökkäysvirhettä ja kaksi syöttövirhettä mahtuikin.

Eroa tuli etenkin hyökkäysprosenteissa


Keskihyökkäysten tehot olivat suhteellisen matalat, mutta torjuntapelaamista Kangasala hallitsi selvästi. Tähänkin osa-alueeseen Trotterin puuttuminen jossain määrin vaikutti.Suurimmat erot aiempaan olivat kuitenkin Pölkyn hyökkäysprosentissa, joka jäi 36:een eli todella merkittävästi vastustajaa huonommaksi. Erityisen huolestuttavaa ovat koko loppuottelusarjan olleet keskipelaaja Molly Lohmanin esitykset. Kun ykköspassari oli poissa, tilanne konkretisoitui entisestään.

Lohman suoritti kahdeksan hyökkäystä, joista vain yksi tuotti pisteen. Lähes koko ottelun pelanneelle pistesaldo 1/0 oli melkoisen synkkä.Siinä missä Trotter suorittaa varsin paljon toisen kosketuksen hyökkäyksiä, ei Venla Huurne tehnyt niitä ainuttakaan. Kaikkien laitapelaajien ilta oli enemmän tai vähemmän virheiden sävyttämää.

Heikkiniemi jaksoi


LP Kangasalan kohdalla oli epävarmuustekijänä yleispelaaja Ronja Heikkiniemen jaksaminen kahden peräkkäisen päivän otteluista. Näyttää siltä, että moinen pohdinta on syytä pyyhkiä pois.

Loistavat pudotuspelit läpikäyneelle Heikkiniemelle osui neljänteen finaaliin heikko ilta, mutta jo seuraavana vuorokautena homma toimi taas hienosti. Teholukemat 21/+19 ovat yleispelaajalle kovia juttuja. Hyökkäysvirheet loistivat taas poissaolollaan.


Jos ongelmat tai vähintään haasteet ovat olleet tässä sarjassa hieman enemmän Kangasalan puolella, nyt ne siirtyivät Pölkylle.


Eikö Lätkäveto Osunut? Saat 20€ Palautusbonuksen!


STS Bet on uusi suomenkielinen vedonlyöntisivusto. Saat nyt sivustolta jääkiekko-otteluun iskemäsi panoksen takaisin bonuksena, jos veikkaamasi ottelu ratkeaa jatkoajalla ja vetosi häviää! Kampanja on voimassa NHL, Liiga, KHL sekä Liiga peleissä. Tutustu sivustoon STS Bet arvostelustamme tai siirry suoraan alta lunastamaan tarjous!
STS Bet: siirry sivustolle & veikkaa lätkää >>


Pelivalintamme:

LP Kangasalan otteluvoitto @1.73

Osuma
William Hill - Lue arvostelu

1.73

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

1.68

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
BetVictor - Lue arvostelu

1.67

BetVictor - Hyödynnä 30€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.67

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Eki-setä