Championship: Huddersfield - Burnley

Championship | Huddersfield - Burnley | 22.00 | 29.7.2022
Kohde sulkeutuu: 29.07.2022 22:00
Englannin toiseksi korkein sarjataso Championship starttaa perjantaina. Kauden avausmatsissa vastakkain ovat suuret pettymykset edelliskaudella kokeneet Huddersfield ja Burnley. Ottelusta on odotettavissa tasainen, kaksi tasaväkistä joukkuetta vääntää avausmatsissa pisteistä ja tasapeli ei ottelusta ole todellakaan kaukana!Huddersfieldillä taakkanaan jättimäinen pettymys!


Huddersfieldin edelliskausi Championshipissä päättyi pettymykseen. Joukkue hävisi nousukarsintojen finaalissa Wembleyllä Nottingham Forrestille numeroin 1-0 ja menetti näin mahdollisuutensa nousta takaisin Valioliigaan. Tältä kaudelta joukkue lähtee hakemaan varmasti parannusta edelliskauteen, eli ainoa tavoite joukkueella lienee pelata Valioliigassa kaudella 2023-2024. Huddersfield on esiintynyt harjoituspeleissä mallikkaasti, viidestä ottelusta saldona oli kaksi voittoa, kaksi tappiota ja yksi tasuri. Näistä otteluista kuitenkaan ei kannata liikaa johtopäätöksiä vedellä ja alkukausi näyttää sen, että missä vireessä Huddersfield todellisuudessa kauteen tulee.Kokoonpanon osalta Huddersfield menetti muutaman tärkeän palasen, joukkueen karsintafinaalissa voittanut Nottingham Forrest nappasi itselleen puolustaja Harry Toffolon ja keskikenttämies Lewis O'Brienin, joista Huddersfield sai kummastakin korvausta vajaat kuusi miljoonaa puntaa. Isäntien kannalta positiivista siirtoikkunan aikana oli se, että Huddersfield sai jatkettua lupaavan keskikenttämiehen Tino Anjorinin lainasopimusta Chelseasta.

Myös Burnleyn edelliskausi päättyi pettymykseen!


Burnley putosi Valioliigasta Championshipiin edelliskauden päätyttyä. Ratkaisua odotettiin lopulta viimeiselle kierrokselle asti, mutta kotitappio Newcastlelle numeroin 1-2 sinetöi joukkueen kohtalon. Tähän kauteen joukkue lähtee nuorennetulla joukkuella, mutta pystyvät varmasti silti tappelemaan kärkisijoista ja noususta takaisin Valioliigaan. Harjoituskaudella Burnley pelasi kaksi harjoitusmatsia, josta joukkue voitti molemmat, viimeisimmässä ottelussaan Burnley kaatoi Shrewsburyn vieraissa numeroin 1-3.

Vieraiden kokoonpanossa on käynyt liikehdintää runsaasti, kuten odottaa saattaa. Palkkatasoa on pitänyt alentaa Championship-tasolle ja se on merkinnyt tuttujen Valioliiga-jyrien siirtymistä pois. Merkittävimmät lähtijät olivat puolustajat James Tartkowski, Ben Mee ja Nathan Collins, josta viimeisimmästä Wolves maksoi Burnleylle korvauksena peräti lähes 25 miljoonaa puntaa. Myös pitkäaikainen ykköskassari Nick Pope siirtyi pois, hänen tilalleen joukkue osti Manchester Citystä lupaavan 23-vuotiaan Arijanet Muricin. Muita merkittäviä saapujia olivat keskikenttämiehet Josh Cullen ja Samuel Bastien.
Ottelusta odotettavissa tasainen!


Ottelusta voidaan ennakolta odottaa tasaista vääntöä, joukkueet ovat paperilla samaa tasoa ja tulevatkin todennäköisesti taistelemaan tiukasti samoista sijoituksista. Burnley on joukkueista selvästi suurempi kysymysmerkki, sillä vaihtuvuus kokoonpanossa on ollut suuri, mutta uskomme silti joukkueen tuottavan Huddersfieldille vaikeuksia. Kauden avausmatsissa kummankaan joukkueen peli tuskin on vielä täysin uomissaan ja se antaakin mahdollisuuden hakea rahastusta tasapelin kautta, josta tarjoiltava päälle kolmosen kerroin lähtee lapullemme!

Nappaa ilmaisveto jopa 100€ saakka Mr Greeniltä!


Oletko aiemmin pelannut Mr Greenillä? Liity nyt uutena pelaajana ja saat ensimmäistä talletusta vastaavan ilmaisvedon jopa 100€ saakka! Lue lisää Mr Greenistä täältä tai siirry suoraan pelaamaan alta!

Pelivalintamme:

1X2: Tasapeli @3.2

Huti
888sport - Lue arvostelu

3.2

40 €:n edestä bonuksia vain 10€ ensitalletuksella!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

3.1

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
William Hill - Lue arvostelu

3.1

William Hill - Nappaa 100€ riskitön veto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Myllys