KHL: Metallurg Magnitogrsk - Traktor Tsheljabinsk

Julkaistu: 14.09.2018 18:56


KHL: Metallurg Magnitogrsk - Traktor Tsheljabinsk
KHL | Metallurg Magnitogrsk - Traktor Tsheljabinsk | 15:00
Kestomenestyjä Metallurg Magnitogorsk pelaa kauden seitsemännen ottelunsa Traktor Theljabinskiä vastaan. Magnitogorsk aloitti kautensa neljällä kotiottelulla, joista kahdesta tuli pisteet kotiin. Alla on nyt kaksi voitokasta, mutta tiukkaa vierasottelua. Magnitogorsk ja Traktor ottivat yhteen viimeksi tiistaina ja ottelu ratkesi vasta jatkoajalla.

Sarjataulukossa Magnitogorsk on neljäntenä, kun Salavat Ufa tiputti hienolla pelillä teollisuuskaupungin jätin kolmannelta sijalta. Joukkueen sisäisen pistepörssin johdossa on odotetusti Sergei Mozyakin. Edmontonista KHL:ään siirtynyt hyökkääjä Iiro Pakarinen ei ole onnistunut avaamaan vielä pistetiliään. Onnistumisia toivotaan ja kaivataan. Omassa päässä on soinut vain seitsemän kertaa ja tehtyjä maaleja Magnilla on nyt 13. Missään nimessä joukkue ei ole vielä esittänyt parastaan ja paljon potentiaalista on vielä varastossa.

Traktorin alkukausi on ollut haastava ja neljästä pelatusta ottelusta on kasassa yksi voitto. Joukkueen maalisuhde on 5:9 ja tässäkin ottelussa on iso mahdollisuus vähämaaliseen otteluun. Tokikin yksin Magnitogorskin joukkue onnistuessaan paukuttaa jo viisi maalia helposti. Ottelu päättyy pienellä erolla, mutta isäntien voitolla.

Pelivalintamme:

Ottelun voittaja - Metallurg Magnitogorsk @1.87

Coolbet - Lue arvostelu

1.87

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Expekt  - Lue arvostelu

1.85

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.84

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.80

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan