NBA: Miami Heat - Boston Celtics

Julkaistu: 10.01.2019 14:55


NBA: Miami Heat - Boston Celtics
NBA | Miami Heat - Boston Celtics | 02:00
Katso ilmaiseksi
Live Stream: Nopeampi.com
Katso tämä ja kaikki muut NBA-ottelut ilmaiseksi netissä! Lue lisäohjeita NBA live streameistä NBA Live Stream-sivultamme tai siirry suoraan Nopeampi.comin sivustolle tästä.

Boston Celtics pelaa kolmannen ottelunsa neljän päivän sisään ja toisen peräkkäisen, kun he kohtaavat tänään American Airlines Arenalla Miami Heatin. Boston on ollut tulikuuma joukkue viime aikoina ja voittanut neljä edellistä otteluaan tyylipuhtaasti. Nämä ottelut Boston on voittanut keskimääräisellä 20,5 pisteen erolla. Kaikki nämä ottelut ovat olleet kotiotteluita, joten on mielenkiintoista nähdä pystyykö Boston jatkamaan huikeaa virettään myös vieraissa.

Kyrie Irving on tuonut oman panoksensa jälleen joukkueelle ja palannut silmävamman jälkeen kokoonpanoon. Hän on nyt pelannut kaksi ottelua ja tehnyt niissä yhteensä 29 pistettä. Viime ottelussa Indianaa vastaan Boston peluutti avainpelaajiaan vähemmän mitä normaalisti, mutta Bostonin syvyys on koko liigan mittapuulla aivan huippuluokkaa. Joukkue on kovassa rasituksessa, mutta ykkösmiehet eivät pelanneet kuitenkaan yli 29 minuuttia kukaan. Myös Al Horfod on pysynyt pelikunnossa, joka on heille tärkeä palanen. Muutenkin Bostonin rosteri näyttää olevan suhteellisen ehjänä ja terveenä, joka tekee heistä vaarallisen playoffien lähestyessä.

Miami Heat ei pelannut eilen, vaan sai levätä, mutta silti näemme heidän viime aikaisen otteluohjelmansa hyvin rasittavana. Miami on joka toinen päivä pelannut kotona ja joka toinen päivä vieraissa viimeiset viisi ottelua. Vaikka NBA-joukkueiden lentokoneet sisältävätkin kaikki mukavuudet ja homma on niin ammattimaista kun vain voi olla, ei matkustaminen jatkuvasti ole keholle eikä mielelle optimaalista.

Molemmat joukkueet ovat olleet varsinkin puolustuksessa tällä kaudella hyviä. Boston on puolustustehokkuudessa toisiksi paras tähän mennessä, kun Miami on sijalla 7. Ero löytyykin hyökkäyksestä. Boston on hyökkäystehokkuudessa liigan 9. paras ja Miami vasta 22. Miami on ollut kolmanneksi huonoin heittojoukkue tällä kaudella ja varsinkin vapaaheittoviivalta olleet surkeita. Vapaaheittoprosentti heillä on toisiksi huonoin 69%.

Uskomme Bostonin laadun olevan liikaa tänään ja saamme kohtuullisella tasoituksella pelata Celticsin puolesta.Testaa uutta vedonlyöntisivua 10€ ilmaisvedolla


Karamba vedonlyönti on uusi vuonna 2018 avattu sivusto! Ilmaisvedon voit pelata mihin vain single- tai yhdistelmäkohteeseen, kunhan kohteen yhteiskerroin on vähintään 2,00. Ilmaisvedon voitot eivät sisällä lainkaan kierrätysvaatimuksia, eli voit kotiuttaa voittosi vaikka heti. Tutustu Karamban arvosteluun täältä >>
Karamba: Hae 10€ ilmaisveto täältä

Pelivalintamme:

Boston Celtics -2 @1.92

Coolbet - Lue arvostelu

1.92

Kaksi bonusvaihtoehtoa: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.91

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mychance - Lue arvostelu

1.91

Mychance - Uusin suomenkielinen sivusto tarjoaa 100€ bonuksen!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.91

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.91

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan