NBA: Miami Heat - Cleveland Cavaliers

NBA | Miami Heat - Cleveland Cavaliers | 02:30 | 2.12.2021
Kohde sulkeutuu: 02.12.2021 02:30
Miamilla saattaa olla avainpelaajia sivussa. Muutenkin Clevelandin kolmen tornin viisikko pystynee roikkumaan pelissä mukana.Cleveland Cavaliers pelaa ensi yönä Miamissa Heatia vastaan. Cavaliersin alkukauden ohjelma on ollut kova. Se on kohdannut selvästi enemmän NBA:n paremman puoliskon joukkueita kuin heikompia joukkueita. Tällä hetkellä Cavaliersin voittosuhde on 11-10 ja sarjasijoitus Idän konferenssissa kahdeksas. Se on yllätys, pudotuspelipaikka olisi Clevelandilta paljon enemmän mitä siltä kauden alla odotettiin.

Cavaliersin tulevaisuus näyttää joka tapauksessa hyvältä. Tämän kauden rookie Evan Mobley on niin hyvä, että melko riskittä voi luvata miehen olevan tulevaisuudessa All Star -pelaaja. Mobley on vasta 20-vuotias. Loistavaa kautta pelaava sentteri Jarrett Allen vasta 23-vuotias. Myös erinomaisesti pelaava takamies Darius Garland on vasta 21-vuotias. Lauri Markkanen on 24-vuotias, ja hänkin pelaa taas parasta peliään.

Viime matsissa Cleveland voitti vieraissa Dallas Mavericksin melko vaivattomasti 18 pisteellä. Clevelandin puolustus oli taas ottelussa erinomainen. Se piti Dallasin 96 pisteessä kotikentällään, kun Dallasin kauden keskiarvo on yli 104 per ottelu.

Clevelandin kolme tornia taas pelikunnossa


Clevelandilla oli muutama kierros sitten hankalampi jakso johtuen loukkaantumisista sekä koronakaranteeneista. Nyt sillä on taas kentällä kolmen tornin avauskokoonpano ja peli kulkee kummassakin päässä kenttää.

Miami Heat yksi Idän konferenssin paremmista joukkueista. Se on tasainen ryhmä ilman varsinaisia supertähtiä. Joukkueen saldo on nyt 13-8. Viime matsissaan Heat hävisi Denverille yhdeksällä pisteellä.
Miamin sentteri Bam Adebayo pelaa hyvää kautta. Jarrett Allenin kanssa Adebayolla on kova taisto, mutta Clevelandin kahdelle muulle tornille Miamilla ei oikein löydy vastaparia. Adebayon status on tällä hetkellä day-to-day, samaten kuin on laituri Jimmy Butlerilla sekä takamies Tyler Herrolla. Miami saattaa antaa loukkaantuneiden osalta Clevelandille paljonkin tasoitusta. Jos Adebayo lopulta on sivussa, niin korinalus on täysin Clevelandin.


Vetomarkkinoilla Miami on suosikki kertoimin 1.30 – 3.70, ja näillä lukemilla sinivalkoisten silmälasien läpi betsi menee Clevelandille. Miamin loukkaantumistilanne on sen verran epävarma, kun taas Cavaliersin sairastuvalla näyttää nyt rauhalliselta. Tasoituksen kanssa lapulle Cavaliers +7.5.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Cleveland Cavaliers +7.5 @1.96

Osuma
Mr Green - Lue arvostelu

1.96

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

1.95

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.91

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.91

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.91

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Anders