NBA: Miami Heat - Golden State Warriors

Julkaistu: 27.02.2019 13:11


NBA: Miami Heat - Golden State Warriors
NBA | Miami Heat - Golden State Warriors | 02:30
Nordicbet Nordicbet
Miami Heat kohtaa Golden State Warriorsin American Airlines Arenalla tänään. Miamin peli ei ole kulkenut toivotulla tavalla viime aikoina ja viimeisestä 11 ottelusta on takataskussa vain 2 voittoa. Miami näytti aiemmin jopa playoff-kandidaatilta, mutta on nyt valahtanut idässä sijalle 10. ja on kahden voiton perässä Charlottesta. Mahdollisuudet vielä on, mutta viimeaikaisilla esityksillä ja tällaisella viretilalla Miami ei tule pääsemään pudotuspeleihin.

Hyvin huolestuttava tilasto on, että Miami on hävinnyt jo kuusi kotiottelua putkeen. Näissä tappioissa on muun muassa Bulls ja Phoenix mukana, jotka olisi erityisesti pitänyt voittaa. Phoenix päihitti Miamin viime ottelussa niukasti 3 pisteellä. Nyt kun vastaan asettuu liigan paras joukkue, ei voittajasta pitäisi olla epäselvyyttä. Miami tulee varmasti kovemman vastustajan edessä hieman petraamaan, mutta asetelmat ovat harvinaisen selvät.

Golden State on hävinnyt vuoden 2019 puolella vain 3 ottelua ja pitää vahvasti läntisen konferenssin kärkipaikkaa hallussaan. DeMarcus Cousinsin paluu kentälle on tehnyt heistä entistä parempia ja 14 pelaamassaan ottelussa tehnyt keskiarvolta lähes 15 pistettä, kerännyt n. 8 levypalloa ja antanut myös 3,5 syöttöä per peli. Sen lisäksi, että GSW dominoi liigan hyökkäystilastoja, on GSW pystynyt puolustuspäässä pitämään neljänneksi parhaiten vastustajan heikolla heittotarkkuudella.

Viimeisestä yhdeksästä kohtaamisessa NBA:ssa Miami on pystynyt voittamaan GSW:n vain kerran. Joukkueet muuttuvat tietysti ajan saatossa, mutta muutos on menny vahvasti siten, että GSW on vahvistunut ja Miami heikentynyt. Tänään ei siis ole meidän mielestämme Miamilla hirveästi mahdollisuuksia ja GSW ottanee suvereenin voiton.

Pelikassaan täytettä!


Liity nyt Betfairille ja saat 100% talletusbonuksen 100€ asti. Kierrätysvaatimus bonukselle on vain 3-kertainen! Muista käyttää bonuskoodi 'ZSKABW' rekisteröityessäsi. Betfairin bonus tulee kierrättää vain 1,60 kertoimella, joten kyseessä on yksi markkinoiden parhaimpia bonuksia.
Betfair: Lunasta bonus täältä

Pelivalintamme:

Golden State Warriors -9 @1.93

Bethard - Lue arvostelu

1.93

Bethard - Lunasta 50€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.93

Mobilebet - 300% tai 300€ bonusta ensitalletuksellesi!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.93

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Karamba - Lue arvostelu

1.93

Lunasta 10€ ilmaisveto ilman kierrätysvaatimuksia!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Speedybet - Lue arvostelu

1.93

Speedybet - Vedonlyöntiä ilman rekisteröintiä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Nopeampi - Lue arvostelu

1.93

Nopeampi - Pelaa ilman rekisteröitymistä!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.90

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betfair - Lue arvostelu

1.90

Hyödynnä 100% bonus aina 100€ astiLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betway - Lue arvostelu

1.90

Lunasta Betway bonus: 100€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan