MLB: Miami Marlins - Los Angeles Dodgers

Julkaistu: 08.07.2021 12:31

MLB: Miami Marlins - Los Angeles Dodgers
MLB | Miami Marlins - Los Angeles Dodgers | 19:10 | 8.7.2021
Miami Marlins on nyt voittanut Los Angeles Dodgersit kolmesti peräkkäin, mutta kyllä Dodgers on silti edelleen selvästi parempi joukkue.Kotijoukkue Miami Marlins ja vierailija Los Angeles Dodgers pelaavat viimeisen matsin neljän ottelun sarjasta. Marlins on voittanut kaikki kolme edellistä ottelua.
Dodgersilla aloittava pitcherinä on Julio Urias, jolla on tältä kaudelta komea voittorekordi 11-3. Marlinsin aloittava kummulla on Sandy Alcantara, hänen saldonsa on heikompi 5-7.

Dodgersin Urias pelasi kelpo matsin viimeksi aloittaessaan. Hän antoi kuudessa vuoroparissa Washington Nationalsia vastaan kolme juoksua. Uriasin ERA on nyt kelvollinen 3.81. Urias on vain kerran aikaisemmin pelannut urallaan Miamia vastaan, ja silloin kaikki meni metsään. Hän antoi vain hieman yli kahdessa vuoroparissa seitsemän juoksua.

Dodgersilla oli alla komea yhdeksän voiton putki ennen Miami -otteluita. Joukkue on voittanut neljä kuudesta viime vierasottelusta.
Dodgers on MLB:n National Leaguen West -lohkon kakkonen 53 voitolla. Ykkönen SF Giants on vain voiton päässä.
Dodgersin tilastoista voi vielä nostaa sellaisen esille, että joukkue on koko liigan kolmonen tehdyissä juoksuissa lukemalla 5.03 per ottelua. Joukkueen pitcher -osasto on koko MLB:n paras joukkue-ERA:lla 3.12.

Marlins ei tee juoksuja tarpeeksi


Vaikka Marlins onkin nyt vienyt kolme matsia putkeen, niin se on selvästi heikompi joukkue kuin Dodgers.
Marlinsin aloittava pitcher Alcantara oli edellisessä ottelussaan loistava. Atlanta Bravesia vastaan hän pelasi kuusi vuoroparia ja antoi vain yhden juoksun. Veteraani-Alcantara on luotettava pelaaja, todella huonoja päiviä ei juuri tule. Hänen kauden ERA:nsa on komea 2.96. Hänen kauden kehnoin pelinsä tällä kaudella oli toukokuussa juuri Dodgersia vastaan, jolloin vastukset teki Alcantaraa vastaan kahdeksan juoksua.

Marlins on ollut viime aikoina hyvä, mutta se ei ole kuitenkaan saanut aikaan kummoisi voittoputkia. Bravesia vastaan viimeksi se hävisi kahdesti kolmessa matsissa.
Marlinsin suurin ongelma on sisäpeli. Se on tehnyt vain 3.91 juoksua per matsi, ja sillä lukemalla joukkue on tilastoissa vasta sijalla 28. Pitcher -osastolla menee paremmin, joukkueen ERA 3.37 on liigan viitonen.


Dodgers ei ole niin hot -joukkue kuin vielä heti sitten. Aloittaja Urias on ollut matkaotteluissa parempi kuin kotona. Marlinsin Alcantara pelannee hyvän matsin, mutta joukkue tekee liian vähän juoksuja. Dodgersin voittokerroin on hieman päälle 1.60. Onhan se vähän, mutta laitetaan siihen varovainen betsi. Joukkueiden tasoero ei ole ainakaan tätä pienempi.

Rabona - 200€ tervetuliaisbonus tarjolla!


Oletko tutustunut aikaisemmin Rabona vedonlyöntisivustoon? Uutena pelaajana saat nyt 100% talletusbonuksen jopa 200€ saakka. Tuplaat siis ensimmäisen talletuksesi. Lue lisää Rabona arvostelu sivultamme tai siirry suoraan alta pelaamaan.
Rabona: lunasta 200€ vedonlyöntibonuksesi ››

Pelivalintamme:

Los Angeles Dodgers @1.66

Pinnacle Sports - Lue arvostelu

1.66

Hyödynnä alan parhaat kertoimetLue arvosteluSiirry pelaamaan
Mobilebet - Lue arvostelu

1.63

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.63

ComeOn - 150€ talletuksella 300€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bethard - Lue arvostelu

1.63

Bethard - Lunasta jälleen 100€ vedonlyöntibonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

1.61

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.61

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan