MLB: Miami Marlins - New York Mets

Julkaistu: 10.08.2018 18:24


MLB: Miami Marlins - New York Mets
MLB | Miami Marlins - New York Mets | 02:10
Royal Panda Royal Panda
Marlins ja Mets ovat kohdanneet kuluvalla kaudella yhdeksän kertaa ja voitot ovat Metsin hyväksi 5-4. Joukkueet pitävät Padresin kanssa National Leaguen perää, eikä sen suurempaa pelillistä panosta loppukaudelle enää ole. Toki kaikki pelaajat haluavat näyttää parastaan, sillä minoreista on jatkuvasti pyrkimässä pelaajia ylöspäin. Vaikka Mets-fanit kritisoivat rankasti joukkueen tehottomuutta, niin sarjan tehottomin joukkue onkin Marlins, joka on lyönyt 3.7 juoksua ottelua kohden. Marlins on 60stä kotiottelustaan voittanut 27 ja kotikentällä se on lyönyt 3.5 juoksua per peli. Mets on tien päällä 23W-28L ja juoksukeskiarvo on 4.7.

Marlins lähtee otteluun syöttäjänään José Ureña, joka on kotikentällä 14 startin jälkeen 1W-8L, ERA 4.29 ja WHIP 1.25. Edellisessä startissaan hän antoi vieraissa Philliesille viiden vuoroparin aikana kahdeksan hittiä ja kuusi juoksua. Viimeisessä kotiottelussa Ureña näytti kauden parastaan antamalla Nationalsia vastaan kuuden vuoroparin aikana vain yhden hitin. Sitä ennen hän antoi kahdessa kotiottelussa kahdeksan vuoroparin aikana kahdeksan hittiä ja 10 ansaittua juoksua. Ureñan kauden ensimmäinen startti Metsiä vastaan kesti viiden vuoroparin-, viiden osuman- ja kolmen ansaitun juoksun verran.

Metsin syöttäjänä aloittava Zack Wheeler on kahdessa edellisessä startissaan ollut huikeassa iskussa. Itseasiassa vire on pysynyt hyvänä jo pitkään, mutta nyt on voitu puhua jo dominoinnista. Bravesia ja Piratesia vastaan Wheeler syötti 13 vuoroparia antamatta juoksuakaan ja hittejäkin kertyi vain kahdeksan. Wheelerin edellinen visiitti Marlins Parkilla kesti seitsemän vuoroparia, minkä aikana hän antoi kaksi hittiä ja yhden ansaitun juoksun.

Vaikea sanoa kumpi ottelun lopulta voittaa, sillä kummankaan joukkueen hyökkäyspeliin ei ole luottamista. Uskon kuitenkin, että Wheelerin avittamana Mets pääsee ottelun jälkimmäiselle puolikkaalle johtoasemassa.

Voita matka Los Angelesiin - Tapaa Zlatan!


Osallistu www.bethard.com arvontaan ja voit voittaa matkan kahdelle Los Angelesiin syyskuussa. Voittajalle luvassa lennot,hotellit, VIP-liput LA Galaxyn otteluun ja tapaaminen itse Zlatan Ibrahimovicin kanssa!

Lue kampanjasta tarkemmin täältä: Voita matka Losiin & tapaa Zlatan >>
Bethard: Osallistu arvontaan heti tästä >>

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5 vuoroparin: New York Mets @2.14

LeoVegas - Lue arvostelu

2.14

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.14

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.14

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan