MLB: Miami Marlins - Philadelphia Phillies

Julkaistu: 14.07.2018 18:20


MLB: Miami Marlins - Philadelphia Phillies
MLB | Miami Marlins - Philadelphia Phillies | 23:10
Royal Panda Royal Panda
Tämän kauden komeetta, Philadelphia Phillies, tuntuu kestävän paineet hyvin ja joukkue on repinyt kaulaa Atlanta Bravesiin National Leaguen itäisessä divisioonassa. Joukkue on voittanut viimeisistä 10stä ottelustaan kuusi ja meneillään oleva vieraskiertue on tuonut viidestä ottelusta jo neljä voittoa. Marlins on voittanut edellisistä 10stä ottelustaan neljä.

Marlins lähtee otteluun syöttäjänään Trevor Richards, joka on kauden viidessä startissa Marlins Parkilla mennyt 1W-2L, ERA 4.44 ja WHIP 1.29. Edellisessä startissaan Richards syötti vierasottelussa Nationalsia vastaan 3.2 vuoroparia, antaen neljä hittiä ja kaksi ansaittua juoksua. Viimeisessä kotiottelussaan hän antoi Raysille viiden vuoroparin aikana yhdeksän hittiä ja neljä ansaittua juoksua. Richards on kohdannut Philliesin viimeksi huhtikuussa. Tuolloin hän syötti Citizens Bank Parkilla neljä vuoroparia ja antoi kuusi hittiä, sekä kolme ansaittua juoksua.

Philliesin ACE, Aaron Nola, on hirmuisessa iskussa juuri ennen All Star-taukoa. Nola syötti kolmessa edellisessä startissaan yhteensä 21.2 vuoroparia ja antoi 13 osumaa, sekä kaksi ansaittua juoksua. Edellisessä startissaan hän syötti seitsemän shut out inningiä vierasottelussa Metsiä vastaan.

Phillies nollasi Marlinsin sarjan avauksessa, eikä kotijoukkue pääse tänäänkään juoksuilla sen suuremmin juhlimaan. Phillies vienee ottelun selkein numeroin nimiinsä.

Katso MLB:tä ilmaiseksi!


Baseballia veikataan Suomessa enemmän kuin muissa pohjoismaissa yhteensä. Major League Baseball (MLB) on maailman kovin baseball-sarja, samalla myös Yhdysvaltojen kansallispeli. Baseball on yksi lajeista joissa vedonlyöjät tekevät eniten voittoa vain tilastojen perusteella. Tämä laji näkyy Unibetilla ilmaiseksi suorana lähetyksenä ja voit samalla lyödä vetoa.

Pelivalintamme:

Philadelphia Phillies -1.5 @2.10

Nordicbet - Lue arvostelu

2.10

Hyödynnä 100€ bonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsson - Lue arvostelu

2.10

Nappaa 100€ bonusta Betssonilta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Betsafe - Lue arvostelu

2.09

Betsafelta peräti 200€ vedonlyöntibonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.02

LeoVegasilta nyt parannettu tervetuliasbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.02

Lunasta 100% talletusbonus 150€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.02

2x25€ ilmaisvedot ilman kierrätysvaatimusta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.02

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Guts - Lue arvostelu

2.00

Hyödynnä 100€ talletusbonusLue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

1.96

ComeOn - 10€ talletuksella 50€ pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan