MLB: Miami Marlins - Tampa Bay Rays

Julkaistu: 14.05.2019 09:55


MLB: Miami Marlins - Tampa Bay Rays
MLB | Miami Marlins - Tampa Bay Rays | 02:10
Unibet Unibet

Umpisurkeaa kautta pelaava Miami Marlins saa vieraakseen paikallisvastustajansa, Tampa Bay Raysin. Marlins on kauden 39sta ottelustaan voittanut vain 10 ja viimeisistä 15sta ottelusta kasassa on kolme juoksua. Viimeisissä viidessä ottelussaan Marlins ei ole kyennyt lyömään yli kahta juoksua. Raysin tahti on myös vähän hiipunut mutta joukkue keikkuu yhä tukevasti American Leaguen kärkipäässä. Rays lähtee ottelusarjaan ennakkosuosikkina mutta avausottelussa saattaa olla luvassa ongelmia, ainakin ottelun alkupuolella.

Marlins lähtee otteluun syöttäjänään Caleb Smith, joka on ollut heikon Marlinsin harvoja valopilkkuja. Kauden seitsemässä startissa Smith on mennyt 3W-0L, ERA 2.11 ja WHIP 0.89. Jokainen voitto on tullut Marlins Parkilla, missä Smith on neljässä ottelussa mennyt 3W-0L, ERA 1.50, WHIP 0.83 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin vain .169 keskiarvolla. Edellisessä kotiottelussa Smith syötti Cleveland Indiansia vastaan seitsemän vuoroparia, antaen neljä hittiä ja yhden ansaitun juoksun. Toukokuun 13.2 inningin aikana hän on napsinut peräti 19 strike outtia.

Raysin syöttäjänä aloittava Charlie Morton on syöttänyt vahvasti pelistä toiseen. Edellisessä startissaan Morton ei ehkä aivan ollut parhaimmillaan, kun hän antoi kotiottelussa Diamondbacksia vastaan viiden vuoroparin aikana seitsemän hittiä, jotka kuitenkin johtivat vain kahteen ansaittuun juoksuun. Morton on kahdeksassa startissaan mennyt 3W-0L, ERA 2.64, WHIP 1.22 ja vastustajat osuvat hänen syöttöihin .208 keskiarvolla.

Odotettavissa on vähäjuoksuinen ottelu. Under 6.5:lle saa noin kakkosen kertoimia, mikä riittää peleille. Itse lähden kokeilemaan Marlinsin yllätysjohtoasemaa viiden vuoroparin jälkeen. Kovassa vireessä oleva Caleb Smith kykenee tämän mahdollistamaan.

Lunasta 10€ ilmaisveto jokaiseen Leijonien MM-otteluun!


NordicBet tarjoaa jokaiseen Suomen otteluun 10€ ilmaisen livevedon jääkiekon MM-kisoissa. Kun katsot Suomen pelejä, pääset samalla lyömään vetoa ilmaiseksi! Lue lisää tarjouksesta täältä tai siirry NordicBetille suoraan alta.
nordicbet: lunasta 10€ ilmainen liveveto leijonien jokaiseen otteluun >

Pelivalintamme:

Johtaa jälkeen 5. vuoroparin: Miami Marlins @2.55

Unibet - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.55

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.55

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

2.55

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

2.55

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan