Counter Strike - BLAST Pro Sarja São Paulo 2019 : Mibr - Ence

Julkaistu: 17.03.2019 14:30


Counter Strike - BLAST Pro Sarja São Paulo 2019  : Mibr - Ence
Counter Strike - BLAST Pro Sarja São Paulo 2019 | Mibr - Ence | 0:00
Nordicbet Nordicbet
São Paulossa, Brasiliassa polkaistaan käyntiin kuuden joukkueen kutsuturnaus, johon on saatu kerättyä käytännössä skenen kuohkein kerma paikalle. Mielenkiintomme kertoimien valossa osuu kotijoukkue MIBR:n ja suomen ylpeyden Encen avausotteluun. Molemmat joukkueet pelasivat hyvän Major-turnauksen Katowicessa kuukausi takaperin, ja tästä ottelusta ei jännitystä puutu. Alkusarjan ottelut pelataan best of 1 systeemillä, jolloin siis ensimmäisen kartan voittanut joukkue vie sarjapisteet kotiinsa.

MIBR lähtee otteluun kotiyleisönsä edessä pienoisena ennakkosuosikkina Encen häkellyttävästä toisesta sijasta Katowicessa huolimatta. Brasilialaisten tekeminen on ollut suhteellisen hyvää ja tasaista. MIBR löytyy maailman ranking sijalta 5, ja on ehdottomasti ansainnut tasaisilla otteillaan paikkansa.

Loistavien Major otteidensa takia Ence on kavunnut maailmanlistalla sijalle 4, mutta varsinkin Katowicen jälkeiset otteet ovat olleet heikkoja. Joukkue on pelannut huomattavasti enemmän pelejä kuin vastustajansa ja otteluista on tullut selkeästi enemmän tappioita kuin voittoja. Vastustajatkaan eivät missään tapauksessa ole olleet tasoltaan maailman huippua. Onko tässä kyseessä ns. menestys krapula?!!?

Joukkueet eivät vielä koskaan ole toisiansa vastaan näillä kokoonpanoilla pelanneet, joten sieltä kautta tilanteen peilaaminen on mahdotonta.

Bookeritkin tarjoavat Encelle huomattavasti korkeampaa kerrointa, mutta MIBR:n suoralle voitolle on kerroin kavunnut ehdottoman pelattavalle tasolle. Sinivalkoiset lasit on siirrettävä tässä kohtaa syrjään ja takerruttava realiteetteihin. Brasilialaiset tulevat ottelun nimiinsä nakertamaan.

Ottelua voit seurata ainakin osoitteesta: www.twitch.tv/gaules - Tässä linkissä tosin selostus portugaliksi. (Lähempänä ottelua löytynee myös englannin ja suomen kielisiä lähetyksiä)

Voita ENCE:n pelipaita nimmareilla!


Haluatko itsellesi suomalaisen CS:GO-joukkue ENCE:n pelipaidan nimikirjoituksilla? Joukkueen sponsori Rizk laittaa pelipaidan jakoon niiden pelaajien kesken, jotka maaliskuun loppuun mennessä lyövät minkä tahansa esports vedon! Luo siis pelitilisi ja lyö mikä tahansa esports-veto ja olet mukana arvonnassa!
rizk: siirry sivustolle lyömään esports-vetosi tästä >>

Pelivalintamme:

MIBR @1.62

Unibet - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

1.62

LeoVegasilta nyt parannettu 50€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

1.62

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

1.62

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
888sport - Lue arvostelu

1.62

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus vedonlyöntiinLue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

1.60

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan