Counter Strike - ECS Season 7 North America Week 4: Mibr - Team Liquid

Julkaistu: 16.05.2019 14:10


Counter Strike - ECS Season 7 North America Week 4: Mibr - Team Liquid
Counter Strike - ECS Season 7 North America Week 4 | Mibr - Team Liquid | 00:00
Unibet Unibet
Kohteessamme ottavat yhteen brasilialainen Mibr ja pohjois-amerikkalainen Team Liquid. Panoksena ECS kauden 7, Amerikan lohkon viikon 4 voitto ja voittajalle aukeaa tie ECS kauden 7 Finaaleihin. Ottelu käydään Online pelinä, best of 3 systeemillä. Ensiksi kaksi karttaa nimiinsä taistellut joukkue voittaa pelin, ja kuittaa 12 000$ voittopotin itselleen, edeten samalla koko kauden loppuotteluun.

Mibr löytyy tällä hetkellä maailmanlistan sijalta 8. Joukkue ei aivan ole päässyt samaan lentoon, jossa joukkue oli ennen kuin Epitacio ”Taco” de Melo (nykyisin Mibr) ja Jake ”Stewie2K” Yip (nykyisin Team Liquid) tekivät joukkuevaihdokset juurikin tässä pelissä pelaavien joukkueiden kesken. Nyt kun pelaajat palasivat ”alkuperäisiin” joukkueisiin, on Mibr ajoittain osoittanut mahtavia suorituksia, mutta pelistä puuttuu vielä viimeinen silaus.

Team Liquid hallinnoi maailmanranking sijaa 2, ja on pelannut tasaisen tappavalla tarmolla. Viimeiset 10 ottelua on kuljettu voitosta voittoon ja vastustajatkin ovat olleet pääsääntöisesti ihan listauksen kärki päästä. Verkossa pelattavat pelit ei kuitenkaan ole joukkueelle olleet aivan niin helppoja, vaan näissä otteluissa on saatu aikaiseksi tasaisiakin vääntöjä. Esimerkkinä tämänkin 4.viikon välieräottelu selkeästi heikompaa Luminositya (Rank #35) vastaan, jossa altavastaajat onnistuivat kuitenkin yhden kartan nimiinsä leimaamaan.

Joukkueet ovat toisilleen erittäin tutut. Kahden edellä mainitun pelaajan joukkueiden muutosten lisäksi, keskinäisiä kamppailuja on kertynyt viimeisen kahden vuoden ajalta peräti 47 kartan verran. Näistä brassit ovat hoitaneet nimiinsä 15 ja amerikan veijarit 25. 7 kertaa on edetty tasapeliin.

Bookerit tarjoavat Mibr:lle niin hyvää kerrointa että raatimme lähtee suosittelemaan pienoista panostusta tähän kohteeseen. Peli ei missään tapauksessa ole ennakkoon täysin selvä, ja jos brasilialaiset saavat hurmoksen päälle on täysin mahdollista että voitto menee etelä-amerikan mantereelle.

Peliä pääset seuraamaan osoitteessa:www.twitch.tv/faceittv

Täysin uusi Rizk vedonlyönti on nyt avattu!


Suomalaisten suosima Rizk.com on avannut nyt myös vedonlyönnin. Yksi markkinoiden parhaimpia mobiilialustoja, nopeat kotiutukset ja kilpailukykyiset kertoimet ovat juuri sitä mitä Rizk tarjoaa. Rizkin kierrätys 100% bonukseen on vain 4 kertaa talletus ja bonus!

Siirry www.rizk.com suoraan tästä >>

  • Taustalla suomalaisosaamista
  • Todella nopeat kotiutukset
  • Aivan uusi bonus

Pelivalintamme:

Mibr @3.40

Unibet - Lue arvostelu

3.40

Hyödynnä 100€ bonus + 10€ ilmainen mobiiliveto!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

3.30

Tuplaa ensimmäisen vetosi voitot aina 200€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

3.30

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Rizk - Lue arvostelu

3.05

Rizk tarjoaa nyt 100€ bonuksen uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Esportsbetting - Lue arvostelu

3.05

Uusi eSportsiin erikoistunut sivusto tarjoaa 5€ ilmaista pelirahaa!Lue arvosteluSiirry pelaamaan