Hiihto: Miesten 15 km:n (v) väliaikalähtö

Julkaistu: 13.02.2020 23:30


Hiihto: Miesten 15 km:n (v) väliaikalähtö
Hiihto | Miesten 15 km:n väliaikalähtö | 17:10
Bethard Bethard
Hiihdon Maailmancup 2019-2020 jatkuu lauantaina Östersundissa 15 kilometrin vapaan kisalla. Tämä on ensimmäinen osakilpailu Ski Tourista, joka käydään 15-23. helmikuuta. Ensimmäistä kertaa hiihdettävässä hiihtokiertueessa on yhteensä kuusi osakilpailua.Johannes Hoesflot Klaebo tekee paluun sormivamman jälkeen, mutta Klaebon maanmiestä Didrik Toensethia ei valittu mukaan sairastelujen jälkeen, vaikka mies väitti olevan jo kunnossa.

Ustiugov - Krogh


Sergey Ustiugovin esitykset kahdessa edellisessä normaalimatkan kisassa ovat olleet pettymyksiä, sillä mies on sijoittunut vasta sijoille 19 ja 25. Ustiugoville vapaa on selkeästi parempi tyyli. Mikäli Falunin vapaan kisaa ei oteta huomioon niin venäläinen on ollut todella hyvä vapaan kisoissa tällä kaudella. Mies voitti Toblachin ja Lenzerheiden vapaan kisat. Davosin 15 kilometrin väliaikalähdössä Ustiugov sijoittui toiseksi. Val Di Fiemmen vapaan massalähdössä venäläinen sijoittui viidenneksi.

Finn Haagen Krogh sijoittui seitsemänneksi Falunin 15 kilometrin massalähdössä. Krogh pääsi selvästi hyötymään peesistä Falunin kisassa. Krogh omaa erittäin hyvän loppukirin ja yhteislähtökisat sopivat paremmin 29-vuotiaalle norjalaiselle. Tämä oli Kroghin ensimmäinen kisa maailmancupissa hetkeen, muuten norjalainen on hiihtäny pääasiassa Scandinavian Cupissa tällä kaudella. Norjalainen ei ole muutenkaan hirveästi esiintynyt maailmancupissa parin viimeisen vuoden aikana, joten norjalaisen kunto väliaikalähtökisoissa on suuri arvoitus.

Uskomme Ustiugovin lyövän Kroghin H2H-vedossa. Unibet on asettanut Kroghin selkeäksi suosiksi, mutta mielestämme venäläisen pitäisi lähteä suosikkina tähän pariin. Kun katsoo kisan voittajasuosikkeja niin sekä Bet365 että Betsson antavat Ustiugoville pienemmän kertoimen kisan voitosta. Ustiugov on ollut todella vakuuttava vapaan kisoissa tällä kaudella, joten 2.40 on todella maistuva kerroin tähän pariin!

Pelivalintamme:

Ustiugov - Krogh: 1 @2.4

888sport - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä 100€ ensitalletusbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä 100€ bonus uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
LeoVegas - Lue arvostelu

2.4

LeoVegasilta nyt parannettu 100€ tervetuliaisbonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.4

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan