Hiihto: Miesten 15km:n (v) väliaikalähtö

Julkaistu: 13.02.2020 23:00


Hiihto: Miesten 15km:n (v) väliaikalähtö
Hiihto | Miesten 15 km:n väliaikalähtö | 17:10
Bethard Bethard
Hiihdon Maailmancup 2019-2020 jatkuu lauantaina Östersundissa 15 kilometrin vapaan kisalla. Tämä on ensimmäinen osakilpailu Ski Tourista, joka käydään 15-23. helmikuuta. Ensimmäistä kertaa hiihdettävässä hiihtokiertueessa on yhteensä kuusi osakilpailua.Johannes Hoesflot Klaebo tekee paluun sormivamman jälkeen, mutta Klaebon maanmiestä Didrik Toensethia ei valittu mukaan sairastelujen jälkeen, vaikka mies väitti olevan jo kunnossa.

Aleksandr Bolshunov johtaa maailmancupia ylivoimaisesti, lähes 400 pisteellä ennen Klaeboa. Venäläinen on voittanut jo neljä normaalimatkan kisaa putkeen. Viimeksi vastaavaan on yltänyt Sergey Ustiugov kaudella 2016-2017. Bolshunov on omaa huikean "koneen" ja venäläisestä on vaikeaa löytää heikkouksia. Venäläinen taitaa sekä vapaan että perinteisen hiihtotavan. Tämän lisäksi mies omaa erittäin hyvän loppukirin, joten Bolshunovin lyöminen loppukirissä on erittäin hankalaa.

Lauantain kisasta onkin odotettavissa Bolshunovin ja norjalaisten kova otatus, norjalaisista Simen Hegstad Krüger, Sjur Röthe ja Hans Christer Holund tulevat laittamaan venäläisen koville.

Holundin johdolla


Holund on vapaan spesialisti ja pääsee hiihtämään paraatimatkalleen. Mies oli erittäin vakuuttava Falunin yhteislähtökisassa, norjalainen lähti kovaa liikkeelle ja pystyikin hajottamaan joukkoa yllättävän paljon helpossa maastossa. Holund sijoittui lopulta viidenneksi, mikä on todella kova suoritus, kun ottaa huomioon, kuinka paljon töitä mies teki töitä matkan aikana. Niskanen on selvästi panostanut vapaan harjoitteluun viime kausina ja se alkaa tuottamaan tulosta. Niskanen oli peräti toinen Nove Meston vapaan kympillä muutama viikko sitten. Todennäköisesti suomalainen hiihtää sijoille 5-10, mikäli ei suuria yllätyksiä nähdä.

Uskomme Holundin päihittävän Niskasen H2H-vedossa. Bet365 on asettanut parin lähes tasavahvoiksi, mutta mielestämme Holundin kertoimen pitäisi olla siinä 1.6 paikkeilla. Betsson ja Unibet näyttävät olevan kanssamme mieltä, sillä nämä kaksi sivustoa tarjoavat Holundille voitolle kertoimen 13, kun Niskasesta saa puolestaan kertoimen 17.

Pelivalintamme:

Holund - Niskanen: 1 @1.8

Bet365 - Lue arvostelu

1.8

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan