Miesten 1500 metrin juoksu - Voittaja

Miesten 1500 metrin juoksu | Voittaja: Timothy Cheruiyot | 14:40
Kohde sulkeutuu: 07.08.2021 14:40
Miesten 1500 metrin juoksusta odotetaan kertoimien perustella Norjan Jakob Ingebrigtsenin ja Kenian Timothy Cheruiyotin kaksinkamppailua, mutta tiukassa olympiafinaalissa ainakin myös briteiltä löytyy juoksija, jolla on potentiaalia lyödä oma lusikkansa soppaan voittokamppailua ajatellen.

Cheruiyot on silti hallinnut 1500 metrin matkaa viime vuodet suvereenisti ja ollut mm. timanttiliigassa lähes voittamaton vuodesta 2018 lähtien saldona kahdeksan voittoa ja yksi kakkossija.Kenia saa finaaliin kaksi aivan kärkisijoista taistelevaa juoksijaa. Ennakkoon Kenian kakkosjuoksija tälle matkalle, Abel Kipsang, juoksi jo välierissä uuden olympiaennätyksen ajalla 3:31.65. Samassa välierässä Jakob Ingebrigtsen oli kevyen näköisellä loppukirillä toinen ja Iso-Britannian Josh Kerr kolmas. Toisen välierän voitti brittien Jake Wightman, mutta Timothy Cheruiyot pystyi vielä juoksemaan kevyen näköisesti sen mitä jatkopaikkaan tarvittiin, ja oli hallitulla suorituksella kolmas eikä joutunut jatkopaikan suhteen tiukoille.Kenialaiset pitävät kärjessä kovaa vauhtia?


Finaalissa juoksun käsikirjoitus mennee niin, että kenialaiset yrittävät pitää kärjessä riittävän kovaa tahtia ja juosta parhaan kirikyvyn pois kaksinkertaiselta Euroopan mestarilta, Jakob Ingebrigtseniltä ja välieräjuoksun perusteella kovassa vireessä olevalta Wightmanilta. He ovat erittäin vahvoilla loppukirissä jos alkumatka mennään hitaampaa vauhtia.

Osa vedonlyöntiyhtiöistä on nostanut tässä norjalaisen jopa ykkössuosikiksi ohi Cheruiyotin. Mielestäni ei ole olemassa mitään erityistä syytä, miksi keskinäiset kohtaamiset tällä kaudella timanttiliigassakin vienyt matkan hallitseva maailmanmestari ja jo neljänä kautena peräkkäin kauden kärkituloksen maailmassa juossut Timothy Cheruiyot ei olisi tässäkin juoksussa niukka ennakkosuosikki. Juoksun mennessä kenialaisten käsikirjoituksen mukaisesti olympiaennätys tultaneen juoksun jälkeen kirjoittamaan uudelle sekuntiluvulle.

Runsaan kohde- ja lajivalikoiman omaava ComeOn! tarjoaa uudelle asiakkalle 100% bonuksen 300€ asti, jolloin saat 150€ talletuksella 300€ pelirahaa. Lue lisää ComeOnin! bonuksesta täältä tai siirry suoraan hakemaan markkinoiden yksi isoimmista talletusbonuksista tästä!

Pelivalintamme:

Voittaja: Timothy Cheruiyot @2.4

Huti
Mobilebet - Lue arvostelu

2.4

Mobilebet - Tuplaa ensitalletuksellesi 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Comeon! - Lue arvostelu

2.4

ComeOn - Lunasta helppo 100% aina 100€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
ScandiBet - Lue arvostelu

2.4

Hyödynnä Scandibetin yksinoikeustarjous & Lunasta 150€ bonus!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Fansbet - Lue arvostelu

2.4

Fansbet - lunasta 40 €:lla ilmaisvetoja vedonlyöntiin!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
iBet - Lue arvostelu

2.4

iBet - Lunasta 100% talletusbonus 200€ asti!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
NordicBet - Lue arvostelu

2.4

Yksi parhaista! Hyödynnä NordicBetin 120€ bonukset sekä 160 ilmaiskierrosta!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Bet365 - Lue arvostelu

2.37

Hyödynnä 100% bonus 50€ saakka!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Unibet - Lue arvostelu

2.15

Hyödynnä 100% bonus 100€ asti uusille pelaajille!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Coolbet - Lue arvostelu

2.15

Kaksi bonusta: 100%/150€ tai talleta 10€ & saat 50€!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Mr Green - Lue arvostelu

2.15

Lunasta nyt 100€ ilmaisveto uutena pelaajana!Lue arvosteluSiirry pelaamaan
Kirjoittanut: Pingu